ЛГБТИ+ общността и техните поддръжници, които убедително разрушават основни морални

...
ЛГБТИ+ общността и техните поддръжници, които убедително разрушават основни морални
Коментари Харесай

ВМРО: Долу ръцете от творбите на Майстора! Спрете гаврата и подмяната и в изкуството

ЛГБТИ+ общността и техните поддръжници, които безапелационно унищожават съществени морални полезности, откакто направиха опит да стигнат до просветителната система посредством серия от провокации, като Истанбулската спогодба, които ние от Вътрешна македонска революционна организация спряхме, въпреки всичко посегнаха и на културата в България. Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация във връзка появилата се информация в медиите, съпроводена със фотоси, че е направена фотосесия с транссексуални мъже, пресъздаваща неповторимите облици на красиви български дами, нарисувани от Владимир Димитров - Майстора.

" Скандалната провокация картините на Майстора да бъдат сменени с транссексуални мъже във фотосесията е насмешка с паметта на огромния български художник. Това е оскърбление за българската просвета. Това е оскърбление за българското общество. Това е оскърбление за същинските дами, които Майстора е нарисувал в платната си. Това е оскърбление за всички българи.

Още по-скандален и неприемлив е фактът, че това извращение е финансирано от Национален фонд „ Култура “ и Министерството на културата. Няма значение кой министър го е позволил. Факт е, че в интернет към този момент се вихрят фотоси с тази подигравка.

Изложбата, оповестена за 8 март, би трябвало да бъде спряна. Неолибералните злоупотреби с полезностите на обществата в християнска Европа, подхвърлени като „ пърформанси “, би трябвало да бъдат прекъснати.

Българката като жена и майка постоянно е била издигана в фетиш както в националното творчество, по този начин и в литературата и в националните традиции. Да замениш красивите българки на Майстора, които са същински биологични дами с неподправена хубост, с мъже, които се гримират и оскверняват и женските национални носии, това към този момент е непростимо!

Утре ще сложите дами, изживяващи се като мъже, в мъжките персонажи на великия художник ли? Разберете го един път вечно – половете са два – мъжки и женски. Така Господ е основал индивида. И фамилията е от баща-мъж, майка-жена и техните деца. Всичко друго е замяна и извращение!

Ето за какво зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов направи зов във „ Facebook “, към който ние призоваваме всички българи, които имат вяра, че още е останала и парченце достолепие в нашия народ, да залеем всички обществени мрежи със фотоси на истинските картини на Майстора, с цел да задушим следващата ЛГБТИ+ подигравка. И да потърсим отговорност от тези, които са отпуснали 10 000 лв., платени от нашите налози без да ни питат дали сме съгласни с това ", се показва в позицията.

" Прилагаме поста на доцент Милен Михов във „ Facebook “ и картината „ Жътвар “, която е прикачил към него: Така е нарисувал Майстора един българин, който не е търсил своята полова еднаквост, обичал е дамите и децата си и се е трудил за хляба на своето семейство. Нека до 8 март залеем „ Facebook “ с картините на Майстора, с цел да удавим гаврата с неговото изкуство! ", допълват от Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР