LG Smart TV с поддръжка на Google Stadia осигурява върховно

...
LG Smart TV с поддръжка на Google Stadia осигурява върховно
Коментари Харесай


LG Smart TV с поддръжка на Google Stadia


LG Smart TV с поддръжка на Гугъл Stadia обезпечава висшо гейминг преживяване
(снимка: LG)

Облачната услуга за игри G oogle Stadia към този момент е налична на новите смарт тв приемници на LG. Собствениците на LG Smart TV с webOS 5.0 и 6.0 могат да се насладят на първокласна игра на актуален екран без да купуват спомагателен хардуер.

Гугъл Stadia на LG Smart TV е налична в двадесет и две страни (България към момента не е в ). Вградената поддръжка на геймплея обезпечава неотложен достъп до игри от висок клас с изключителна графика и периодичност на фрагментите.

Магазинът на Stadia е наличен за евакуиране от LG Content Store във всички 22 страни, в които услугата е налична все още. Той включва над 200 известни игри като Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Val-halla, Hitman 3, Baldur’s Gate 3, както и достъп до възходящ лист с безвъзмездни игри и демота, които могат да се играят единствено със съчетаем контролер и не изискват евакуиране.
още по темата
предлага възходяща библиотека от над 30 игри по поръчка. Нови заглавия се прибавят всеки месец, а потребителите имат достъп до извънредни отстъпки за игри и в допълнение наличие.

С поддръжката на Stadia с до 4K HDR графика и 60 FPS геймплей плюс 5.1 съраунд тон, LG Smart TV дава на потребителите висшо гейминг преживяване, без да им се постанова на да купуват обособена подпора или безценен компютър за игри.

В гамата смарт тв приемници на LG влизат, които са идеални за шутъри от първо лице, тактики в действително време или спортни игри, като подсигуряват HDR качество на картината, надълбоко черно и прецизни цветове с помощта на своите самосветещи пиксели.

Нещо повече, бързото време за реакция на LG OLED от 1 ms и извънредно ниското закъснение на входа без загуба на качество на картината дават на геймърите преимущество, от което се нуждаят, с цел да побеждават в игрите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР