LG смарт телевизорите ще предлагат изключителното гейминг изживяване Stadia заедно

...
LG смарт телевизорите ще предлагат изключителното гейминг изживяване Stadia заедно
Коментари Харесай

Смарт телевизорите LG ще поддържат Stadia CLOUD гейминг към края на 2021 Г.

LG смарт тв приемниците ще оферират изключителното гейминг преживяване Stadia дружно с потапящ 5.1 съраунд тон за Stadia Pro през втората половина на годината

LG Electronics (LG) афишира планувано партньорство с Гугъл, с цел да включи Stadia в най-новите си смарт тв приемници с webOS през втората половина на тази година. След като Stadia е налична в Гугъл TV, LG ще бъде първият производител на тв приемници, който напълно поддържа геймплея посредством webOS.

LG показва устрема си да поддържа първокласни игри на своите съвременни екрани, които са още по-завладяващи с поддържането на 4k и 5.1 съраунд тон за потребителите на Stadia Pro. Stadia при LG тв приемниците ще им разреши да играят известни игри като Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin`s Creed: Valhalla и Watch Dogs: Legion единствено с контролер на Stadia и без да се изисква в допълнение инсталиране на хардуер или игри.

LG възнамерява да пусне новата услуга през втората половина на 2021 година на смарт тв приемниците като приложение за евакуиране от LG Content Store в страните, където е налична Stadia. Вече тя предлага над 130 игри, като постоянно се прибавят и други. Те могат да бъдат закупени поотделно, а геймърите имат опция да изискат редица игри, които да се играят гратис, с абонамент за Stadia Pro, включващ извънредни отстъпки и резолюция до 4K. Вълнуващата игра със вълнуващ 5.1-канален съраунд тон и поддръжка на до 4K HDR и 60 FPS прави платформата Stadia вълнуващ избор за всеки, който търси ужасно гейминг преживяване, без да е нужна скъпа, специфична подпора за игри.

Що се отнася до игрите, мъчно е да се надмине усъвършенстваната композиция от Stadia и тв приемниците LG OLED. Самосветещите пиксели на LG OLED обезпечават най-хубавото в класа HDR качество на картината с наситено черно и извънредно точни цветове. LG е първата компания, която пусна 4K OLED тв приемници с опция за HDR през 2015 година, а наличието - както стрийминг, по този начин и външно - се възползва от бързото време за реакция на екрана от 1 ms и извънредно ниското закъснение на действието, без никаква загуба в качеството на картината.

„ Поддържането на Stadia на LG тв приемниците е нашият ангажимент към потребителите, защото игрите са все по-важна характерност, предстояща от притежателите на LG TV ", показа Лий Санг-лу, старши вицепрезидент по корпоративна бизнес тактика в LG Electronics Home Entertainment Company. „ Stadia трансформира метода, по който хората имат достъп до обичаните си игри, а осигурявайки съгласуемост с webOS, поемаме и ангажимент към платформата. "

Идеалните за игри LG OLED тв приемници, новите LG QNED Mini LED модели (с квантовата технология на компанията NanoCell и мини LED подсветка) и усъвършенстваните тв приемници LG NanoCell ще бъдат показани във виртуалния щанд на LG по време на CES 2021.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР