LG се оттегли от бизнеса със смартфони и освободи ниша,

...
LG се оттегли от бизнеса със смартфони и освободи ниша,
Коментари Харесай

Apple и Samsung „на лов” за потребители на LG смартфони


LG се отдръпна от бизнеса със смарт телефони и освободи ниша, която Apple и Samsung желаят да заемат
(снимка: CC0 Public Domain)

Лидерите на пазара за смарт телефони Apple и Samsung взеха решение да се възползват от излизането на LG от пазара на смарт телефони и стартираха нападателни рекламни акции. Двете компании желаят да заемат освободената ниша.

През април т.г. LG разгласи, че затваря своето поделение за смарт телефони. И Apple, и Samsung взеха решение да се възползват от това. Факт е, че не престават да бъдат известни в родната им Южна Корея – компанията заема 13% от пазара, до момента в който Apple и Samsung имат надлежно 20% и 65%.

Apple и Samsung оферират на потребителите да заменят LG смарт телефоните си с техни устройства, като платят цената на LG устройството плюс 150 000 вона (около 135 долара) на консуматори, които купят нов iPhone 12 и iPhone 12 mini или Galaxy S21, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G и Galaxy Note 20.
още по тематиката
От тези атрактивни оферти могат да се възползват единствено потребителите в Южна Корея, излиза наяве от репортаж на . Офертите се налични от локалните телеком оператори в страната, вкл. SK Telecom, KT и LG Plus.

LG се отдръпна от пазара на смарт телефони, защото мъчно се конкурираше с, които нападателно понижиха цените на своите устройства, и бизнесът ѝ стана недоходоносен.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР