LG представи първия модел от серията интелигентни монитори MyView –

...
LG представи първия модел от серията интелигентни монитори MyView –
Коментари Харесай

LG представи първия 34-инчов WQHD смарт монитор – MyView Smart Monitor 34SR65QC с webOS и стрийминг услуги

LG показа първия модел от серията интелигентни монитори MyView – ултраширокия модел 34SR65QC. Този 34-инчов модел е със съответствие на страните 21:9 и е с закривен екран.

В основата на смарт монитора LG MyView 34SR65QC е VA матрица, която поддържа резолюция 3440 × 1440 пиксела, бляскавост 300 нита и 99-процентно покритие на цветовото пространство sRGB.

Подобно на всички интелигентни монитори LG MyView, 34SR65QC разполага с LG webOS, която обезпечава достъп до услугите за стрийминг Netflix, YouTube и Amazon Prime Video, както и персонализирани рекомендации и интуитивна навигация. Мониторът предлага и достъп до безплатната услуга LG Channels с поддръжка на повече от 300 видеоканала с филми, спортни излъчвания, детски стратегии и друго наличие. Благодарение на поддръжката на AirPlay 2 и ScreenShare потребителите могат да предават поточно наличие (видеоклипове, игри) към монитора от своите смарт телефони.

Мониторът се доставя с дистанционно управление с съществени функционалности за включване и контролиране на силата на звука. Той е съчетаем и с дистанционното управление LG Magic Remote, което обезпечава елементарен достъп до функционалността AI Concierge, както и пускане на известни стрийминг услуги (Netflix, Prime Video и Disney+) с едно натискане на бутон. Функцията AI Concierge, която се задейства посредством натискане на бутона за микрофон на дистанционното управление Magic Remote разпознава потребителите по глас и им дава подобаващи рекомендации за наличие въз основа на историята на гледането им.

LG MyView Smart Monitor 34SR65QC е съчетаем и с мобилното приложение LG ThinQ, което ви разрешава да управлявате интелигентните домашен уреди посредством смарт телефона си посредством естествени или гласови команди. Мониторът също по този начин поддържа връзка с мишка и клавиатура за по-лесна навигация и търсене в webOS.

Цената на MyView Smart Monitor 34SR65QC не е оповестена от производителя, само че той ще бъде пуснат в продажба в Съединени американски щати и Южна Корея през август. Скоро по-късно новостта ще се предлага и в други страни. Мониторът ще се предлага в две версии: моделът 34SR65QC е оборудван със стойка с опция за контролиране на височината на екрана над масата и неговия надолнище, а моделът 34SR60QC е получил стойка, която разрешава да се контролира единствено наклонът на екрана. В останалите случаи спецификациите и функционалностите на мониторите са идентични.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР