LG представи новия си смартфон от висок клас - G7

...
LG представи новия си смартфон от висок клас - G7
Коментари Харесай

LG G7 залага на изкуствения интелект и класическите опции

LG показа новия си смарт телефон от висок клас - G7 ThinQ. Новият модел залага на изкуствен интелект в множеството си функционалности и услуги, като ги комбинира с последните трендове в дизайна и типичен детайли като общоприетия жак за слушалки.

Huawei нападна висшата лига при смарт телефоните с новия P20

Nokia възражда и класиката 8110

G7 ThinQ слага сериозен акцент над изкуствения разсъдък на LG. Той ще работи непрекъснато и ще оказва помощ за най-различни действия с телефона. Една от тях е снимането. Изкуственият разсъдък ще разпознава обектите и автоматизирано ще настройват камерата, яркостта, цветовете и контраста за най-хубавите условия. Телефонът ще вибрира, когато е разпознал обект или даже пейзаж, да вземем за пример залез. Така потребителят ще схваща, че изкуственият разсъдък се е намесил.

Samsung още веднъж преоткрива смарт телефона с Galaxy S9

Гугъл прибавя образна търсачка към Android

Други функционалности от изкуствения разсъдък са посредством Гугъл Lens и система за гласови команди, която разпоазнава гласа от 5 метра. G7 ThinQ ще има и спомагателни функционалности, които Гугъл ще показа по време на конференцията си този месец.

Устройството има и 32-битова quad-DAC система за първокласен тон и е съвместимо с DTS:X виртуален съраунд за слушалки. Системата обаче може да работи единствено със слушалки или представители с кабел. Затова остава общоприетият жак.

Производители лъжат за софтуера на телефоните си

Продажбите на смарт телефони падат за пръв път в историята

G7 ThinQ е с рейтинг IP68 за водо- и прахоустойчивост. Външността на смарт телефона е с прочут дизайн - с огромен екран, който има линия за камерата и представителя. Отстрани има и обособен бутон за активиране на гласовия помощник на Гугъл. Дисплеят е 6.1-инчов с резолюция 3120х1440.

Смартфонът употребява най-новия процесор Qualcomm Snapdragon 845 с 4GB RAM и 64GB памет а файлове. На гърба има двойна камера с всеки датчик по 16МР, като единият от тях е с широкоъгълен обектив. Камерата начело е единична с 8МР.

Защо iPhone X към момента изостава от конкуренцията

G7 ThinQ има и датчик за пръстов отпечатък, който също е на гърба. Телефнът има батерия с потенциал 3000mAh и поддържа функционалност за безжично презареждане. Операционната система е Android Oreo. LG не дава детайлности за цената и пусковата дата на модела. Тези детайлности ще зависят от операторите.



Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР