LG Group представи нова версия на своята AI-платформа и демонстрира

...
LG Group представи нова версия на своята AI-платформа и демонстрира
Коментари Харесай

LG създаде ИИ-модела Exaone 2.0, който работи във всички подразделения на компанията

LG Group показа нова версия на своята AI-платформа и показва по какъв начин може да се употребява във всички области на групата — от електроника до химическата промишленост.

ИИ-моделът LG Exaone 2.0 е нова версия на истинската платформа, показана от компанията през 2021 година, — в този момент разпознава изображения и също по този начин схваща указания на корейски и британски. Моделът е подготвен върху 45 милиона научни публикации и патенти, както и 350 милиона изображения. LG се трансформира в различен главен софтуерен състезател, който предлага своя лична версия на ChatGPT — компанията сподели, че нейният двуезичен план предлага повече функционалности от сътрудниците на локалните колоси Samsung и Hyundai.

Инженерите на LG демонстрираха AI-модела в разнообразни обстановки: Exaone даде разбор в действително време на телефонен диалог сред чиновник на кол-центъра на компанията и клиент, който се оплака от дефектна пералня. Системата предлага и някои закачливи слогани за реклами на козметика.

Компанията възнамерява да стартира да продава Exaone 2.0 по-късно тази година на клиенти в разнообразни промишлености, в това число и от области, като опазването на здравето и чистата сила. Основните функционалности на платформата ще бъдат налични гратис за необятен кръг консуматори. По-нататъшното развиване на модела ще бъде осъществено със съдействието на дъщерните компании LG Chem и LG Display.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР