LG Electronics представя нова серия от система за отопление THERMA

...
LG Electronics представя нова серия от система за отопление THERMA
Коментари Харесай

LG представя нова иновативна отоплителна система THERMA V R32


LG Electronics показва нова серия от система за отопление THERMA V R32 с новаторски и екологичен охладител R32. LG предприе превантивни дейности, с цел да предложи оптимална система HVAC (Отопление, вентилация и климатизация), която покрива все по-високи стандарти с възходящо търсене на екологични решения, с цел да са в крайник със засилените ограничения за опазване на околната среда в Европа.

Постоянният му и бърз отговор му разрешават да дефинира нов стадий в производството на отоплителни решения. Иновативният модел може да бъде употребен за друг вид отоплителни решения, вариращи от зареждане с гореща вода до подово или радиаторно отопление. Това заменя елементарната система с бойлер и непосредствено се свързва с резервоара за вода. THERMA V R32 е планиран, с цел да подсигурява несравнимите изгоди за потребителя, включващи невероятна енергийна успеваемост, оптимално улеснение и елементарен надзор, прилагайки напредналите технологии.

Нов пазарен стандарт за енергийна успеваемост и осъществяване

Серията THERMA V на LG се се подрежда измежду най-хубавите уреди за отопление на пазара с помощта на десетгодишния опит на компанията в отоплителния бранш и несравнимия дизайн на отоплителна технология, насъбрана през десетилетията. Новият модел ясно показва експертността и гордостта на LG в тази ниша промишленост. THERMA V R32 може да се похвали с най-мощната система за отопление измежду моделите в серията на THERMA V, потвърдено от R32 в приемането на 4.45 сезонен коефициент на превръщане (SCOP) в отоплителните интервенции и оценката от 6+++ в регламента за енергийно етикиране ErP.

Надеждното отопление при ниска температура е различен признак на този модел. THERMA V R32 може да бъде ръководен даже и при ниска температура на средата като – 25С и може да създава температура на отходната вода до 65С даже при леден външен въздух.

В допълнение, революционният витлообразен компресор също предлага ненадмината успеваемост и надеждност. Осигурявайки обсег за ръководство от 10-135 Hz е очевидно усъвършенстване от 15-100 Hz на предходния модел, защото THERMA V R 32 усилва успеваемостта при отчасти натоварване и разрешава да реализира желаната температура на потребителя бързо. Освен това, новият модел прави допустимо устойчиво ръководство като отстранява наклоненото придвижване на стандартния компресор и по този начин разрешава по-ниската консумация на сила.

Устойчивостта е другата мощ на THERMA V R32. Термообменникът Ocean Black Fin е резистентен на разяждане, предопределен за работа в корозивни условия като тези, наранени от замърсяване и влага. Това значи по-дълъг живот на продукта и по-ниски разноски за поддръжка.

Подобреният потребителски интерфейс покачва удобството до последващо равнище

За увеличение на удобството на потребителите THERMA V R32 се състои от голям брой усъвършенствания на потребителския интерфейс. Най-новото отдалечено за ръководство на LG с нов регулатор за нагряване има грациозен и съвременен дизайн с равен сензорен бутон. Това отдалечено е освен стилно, само че и има многочислени смарт функционалности - от наблюдение на енергийната информация, настройки на графика до ръководство при повреда. Всички тези функционалности идват с подсъзнателен потребителски интерфейс, позволявайки бърза и лесна инспекция на операционния статус и график. Тъй като потребителят може да огледа и ревизира работата на системата, той или тя може просто да настрои равнището на енергийна консумация за понижаване на енергийните боклуци и съкращаване на разноските.

А какво би било едно устройство на LG без известните за компанията ICT функционалности? THERMA V R32 има LG SmartThinQ - апликация за смарт телефон, която следи и отдалечено управлява съвместими LG артикули. Тази комфортна функционалност разрешава на потребителя да съчетае и управлява голям брой от наличните функционалности посредством дистанционно управление. Функции като мощ, усъвършенствани настройки за ръководство, наблюдение на силата, конфигурация на температурата и избор на режим на работа могат елементарно да бъдат заложени и следени от приложението. Една извънредно комфортна функционалност е потреблението на приложението за авансово отопление на стаята.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР