LG Electronics направи анонс на новите си гейминг монитори –

...
LG Electronics направи анонс на новите си гейминг монитори –
Коментари Харесай

LG обяви новите си UltraGear гейминг монитори с 1ms IPS дисплеи

LG Electronics направи анонс на новите си гейминг монитори – UltraGear. Южнокорейската компания ги брандира като първите в света с 1ms IPS екрани на пазара.

Двата монитора употребяват Nano IPS технология, която предлага живи цветове, супер бързо време за отговор и 144Hz периодичност на възобновяване.

При по-големият екран тя може да стигне до 175Hz. Той е с размер 37.5 инча и е наричан 38GL950G. По-малкият е с размер от 27 инча и е модел 27GL850.
Да разгледаме и останалите характерности:
И двата екрана пресъздават цветова гама DCI-P3 на 98%. По-отношение на яркостта, тя е 350 нита за базовия модел и 450 нита за по-големия. Разделителната дарба респективно е 2560 x 1440 и 3840 x 1600. 27-инчовият екран има поддръжка на HDR10, а другият минава сертификацията VESA DisplayHDR 400. При дребния имаме G-SYNC съгласуемост, което значи, че той е FreeSync екран, който поддържа технологията. Големият разполага с G-SYNC в цялостния смисъл на думата.

Другото забавно нещо, което ще забележим на по-скъпия екран се назовава Sphere Lightning 2.0. Това са RGB LED светлини, които ще прожектират цвят на база какво се демонстрира на екрана или какви звуци се възпроизвеждат. И

Очаква се LG да стартират да пускат мониторите на пазара през идващия месец. Мониторът с размер 27 инча ще бъде пуснат за предварителни поръчки в Съединени американски щати на 1 юли. Цената му ще е $499.99. Все още няма дата за другия, само че цената му се чака да е $1999.99. В Европа би трябвало да се появят най-късно през септември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР