LG Electronics (LG) стартира ден на отворените врати в своята

...
LG Electronics (LG) стартира ден на отворените врати в своята
Коментари Харесай

LG академия климатична техника обявява ден на отворените врати за своите потребители

LG Electronics (LG) започва ден на отворените порти в своята LG академия за климатична техника. Активността ще се организира всеки месец, като започва от 24 януари (сряда), а идващите дати ще бъдат оповестени в допълнение.

В дните на отворени порти могат да се включат всички крайни консуматори, дизайнери, инженери, конструктори, като ще имат опцията да се срещнат в подробност с климатичните решения на компанията непосредствено от специалистите на LG. Професионалните съвещания ще дадат опцията на потребителите да научат кой е най-подходящият артикул за техните потребности и по какъв начин ще издигне отоплението и охлаждането в дома им на последващо равнище. На края на всяка презентация, посетителите ще могат да зададат и всички въпроси, които ги интересуват.

Отворените порти ще се организират в централния офис на компанията - гр. София, бул. Цариградско шосе 115Г - постройка Мегапарк, офис А ет.5, а всеки, който има потребност от спомагателна информация, може да се обади на 0879 012 100.

Продуктите за климатизация на LG играят значима роля в задачата на компанията да направи всекидневието на клиентите си по-добро посредством интелигентни решения. Всеки идващ артикул от компанията трансформира пазара и играе ролята на мотор за нововъведенията. Климатичните решения на LG се концентрира върху устойчивия метод на живот, енергийно ефикасното отопление и изстудяване и обезпечаването на решение за всеки вид дом и пространство.

Денят на отворените порти ще бъде потребен за всеки, който желае да научи повече за климатичните решения от LG, кое отопление или изстудяване е най-подходящо за неговия дом и по какъв начин да направи всекидневието си по-лесно, по-еко съгласно и по-добро.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР