LG Electronics (LG) си партнира с Аниш Капур1, за да

...
LG Electronics (LG) си партнира с Аниш Капур1, за да
Коментари Харесай

Медийното изкуство на Аниш Капур, представено на своя LG SIGNATURE OLED R в Базел

LG Electronics (LG) си партнира с Аниш Капур1, с цел да покаже медийното изкуство на световноизвестния британско-индийски художник върху своя LG SIGNATURE OLED R. Дигиталните произведения на Капур върху превъзходния LG тв приемник със самоосветяваща се технология, бяха показани в LISSON GALLERY в Базел, Швейцария през юни, изтъквайки страхотния синхрон сред артистичността и технологията.

С великолепно качество, с помощта на милиони самоосветяващи се пиксели, LG OLED TV се трансформира в обичан артикул в изобретателната промишленост и на новаторските актьори по целия свят. Неговата дарба да улавя есенцията във визията на художника посредством живи, тъкмо предадени цветове, допълнени от компактно черно и безконечен контрастност, вършат LG OLED2 оптималното цифрово платно. Ако прибавим и неповторимата форма, LG SIGNATURE OLED R, който е композиция от навиващ се екран – иновация, допустима, с помощта на LG OLED технологията, с постоянно настоящ, минималистичен дизайн, ще получим най-запомнящото се арт и зрителско преживяване в едно.

Един от най-значимите създатели на нашеро време, Аниш Капур е ваятел, прочут със своите отличаващи се и постоянно впечатляващи по размерите си съоръжения като Cloud Gate (2004) в Millennium Park в Чикаго и Sky Mirror (2006) в Rockefeller Center в Ню Йорк. Познат с потреблението на нереални форми, богати цветове и огледални повърхности, актьорът насочва вниманието си към 2D творбите в неповторимата по рода си колаборация с LG.

Новата творба на Капур е къс филм, който продължава десетилетната му работа по съчетание на форми с първокласни, наситени цветове, непрестанно преминаващи от един хипнотизиращ колорит към различен. Произведението му е съчетано със особено направен саундтрак, който носи добавена стойност към преживяването, правейки комплимент на визуализациите, показани на LG SIGNATURE OLED R, и въвлича феновете „ сега “, а от време на време даже основава чувство за дезориентация.

LG не си партнира с Аниш Капур за първи път. Брандът и актьорът са работили дружно за огромната му галерия в Accademia Gallery във Венеция през миналия април. По време на събитието, LG OLED evo тв приемници от G серията на компанията бяха употребявани, с цел да покажат най-известните статуи и съоръжения на Капур, употребявайки LG OLED evo технологията, с цел да възпроизведе цветовете и текстурите с оптималната акуратност и да придаде 3-измерност на физическите му творби.

За да отпразнуват тазгодишната колаборация сред LG и Капур, 10 тв приемници от лимитираната серия LG SIGNATURE OLED R Anish Kapoor се срещат с арт феновете по целия свят посредством LISSON GALLERY, една от водещите галерии, която работи със статуя от 40 години.

LG продължава да е източник на обогатяващи събития в областта на изкуството и е хазаин на редица изложения, които показват инстинктивната връзка и неоспоримата естетика сред изкуството и технологията. Дигиталните произведения, на които LG OLED вдъхва живот ще бъдат качени на уеб страницата на плана OLED Art след лансирането му, с цел да разреши на арт запалянковците и почитателите на OLED по целия свят да им се любуват по най-удобния за тях метод.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР