LG Electronics (LG) ще излъчи най-добрия геймър на популярния тактически

...
LG Electronics (LG) ще излъчи най-добрия геймър на популярния тактически
Коментари Харесай

Турнирът LG UltraGearTM FACE-OFF избира най-добрия Valorant геймър

LG Electronics (LG) ще излъчи най-хубавия геймър на известния тактически мултиплейър first-person shooter (FPS) от Valorant на Riot Game по време на първия шампионат LG UltraGearTM FACE-OFF. Електронното спортно събитие стартира на 3 октомври от 16:00 часа (EDT), като мачовете ще се излъчват онлайн по формалния Twitch канал на LG. ().

От старта си по-рано тази година, дейностите на Riot Games по отношение на извънредно известната League of Legends генерират голямо количество почитатели на пристрастяващата игра, спечелвайки ѝ исторически първи ден, разбивайки върховете за гледане в Twitch с 34 милиона гледани часа единствено за един ден и класирайки се на второ място на международното състезание League of Legends през 2019 година

Официално пуснат през юни 2020 година, Valorant на Riot Games изправя един против различен тимове от петима души в борба, която изисква както умения, по този начин и тактика. Общо 20 известни геймъри - всеки от тях профилиран в характерен мултиплейър FPS род, в това число Overwatch (стрелец), Fortnite (оцеляване), Call of Duty и CS: GO (тактически) - ще се състезават за купата Valorant победител.



LG UltraGearTM FACE-OFF предлага на най-хубавите геймъри в света FPS платформа, с цел да покажат уменията си, като показват скоростта, времето за реакция и впечатляващото качество на картината на премиум монитора на LG. Първият в света 4K 1 милисекунден Gray-to-Gray (GTG) 1 IPS гейминг екран LG UltraGear модел 27GN950 ще оказва помощ на състезателите да се показват допустимо най-добре. 27-инчовият UltraGear е основан за завладяващи гейминг преживявания, включвайки 4K Nano IPS екран технологията на LG, предлагайки 98% покритие на цветното пространство2 и стремително бързо време за реакция. Когато се възпроизвеждат най-новите 4K HDR заглавия на UltraGear, действието е по-плавно, реакцията - по-бърза, а качеството на картината стопира дъха със своята 144Hz периодичност на освежаване.

„ LG UltraGear ревизира всички полета за великолепно гейминг преживяване, като може да се похвали и с качество на картината, характерности и време за реакция от 1ms, което изискват професионалните геймъри, " показа Джанг Ик-хван, старши вицепрезидент и началник на IT бизнес звеното на LG Electronics Business Solutions Company. „ Турнирът LG UltraGear FACE-OFF е опция да се съберат всички геймъри и почитатели от целия свят, демонстрирайки впечатляваща технология, която прави електронните спортове още по-приятни. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР