LG Electronics (LG) представя новото си подобрено приложение ThinQ™, за

...
LG Electronics (LG) представя новото си подобрено приложение ThinQ™, за
Коментари Харесай

LG Electronics представя новото си подобрено приложение ThinQ™

LG Electronics (LG) показва новото си усъвършенствано приложение ThinQ™, с цел да даде на потребителите още по-„ мъдро “ преживяване вкъщи.

Следвайки AI тактиката на компанията – „ усъвършенства, свържи и отвори “, новият ThinQ в този момент обезпечава по-безпроблемно ръководство на LG уредите у дома и предлага повече услуги за клиенти допълнително от 150 страни.

LG ThinQ употребява технологията на Гугъл Assistant за различаване на гласа, с цел да даде допустимо най-лесния метод на потребителите да се свързват с техните умни уреди.

В първичната си версия приложението SmartThinQ™ е първото по роса си мобилно приложение за умни домашен уреди, което предлага различаване на гласа. Така то даде независимост на потребителите да ръководят и наблюдават уредите си посредством гласови команди.

Още повече, това усъвършенствано приложение на база Изкуствен разсъдък дава персонализирана поддръжка под формата на самодейна система, която предизвестява потребителите за вероятни проблеми, даже преди да се случат. Тази форма на потребителска услуга оказва помощ за още по-добро показване на уредите, както и по-дълъг живот посредством подробното следене и препоръки за поддръжка.

Чрез приложението, потребителите могат да свързват технните LG уреди към техните Amazon сметки, което му разрешава автоматизирано да поръчва лиспващите артикули. Често позлвани артикули като препарат за съдове, прахуляк за пране или омекотител могат да бъдат програмирани за поръчване и да идват пред вратата на потребителя, когато има потребност от тях.

LG ThinQ разрешава персонализирани команди посредством функционалности като Smart Care+ и Smart Pairing. Хладилник със Smart Care+, ръководен от ThinQ проучва потрбителските привички за по-персонализирани услуги, което ще понижи разхода на сила и ще помогне на продуктите да останат свежи за по-дълго като автоматизирано дефинира съвършената температура и влиза в режим на бранене на батерията.

Със Smart Pairing въпреки това, най-новите сушилни на LG могат да се свържат с пералните на LG безжично и да приспособяват програмата си с тази на пералнята за най-хубаво изсушаване. Благодарение на такива нововъведения от LG, потребителите нямат причина да се притесняват, че облеклата им ще се съсипят.

„ LG ThinQ е съвършеният образец за нашата визия да доставим по-леснодостъпно Smart-дом преживяване без компликациите на обучителния стадий, който тези комплицирани артикули изискват.” споделя Рю Хе-Джун, изпълнителен шеф на LG Smart Home Business. “LG постоянно е поставял потребителя преди всичко, а не технологията и развиването на системата ни за умни домове ясно демонстрира тъкмо тази безрезервност.”
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР