LG Electronics (LG) осигурява по-добро готвене вкъщи с новата си

...
LG Electronics (LG) осигурява по-добро готвене вкъщи с новата си
Коментари Харесай

LG представят Air Fry и Knock- On InstaView технология за умни печки

LG Electronics (LG) обезпечава по-добро готвене у дома с новата си технология LG InstaView ThinQTM Range с Air Fry. Цялостното решение за готвене включва новаторска Air Fry технология в композиция с InstaView TM с изкуствен интелект за съвременно обслужване на потребителя и интелигентни платформи за готвене, които въодушевяват потребителите да основават здравословни ястия в комфорта на личните си домове.

С новата функционалност Air Fry на линията LG InstaView ThinQ за 2020, потребителите могат да основават вкусни ястия, без скрупули. Благодарение на размера на фурната, няма потребност от спомагателен Air Fry апарат, които така и така усилват бъркотията в кухнята, а и допоринася за създадаването на здравословни вкусотии, без да се употребява голямо количество лой, както в класическото пържене. Технологията True Convection на LG циркулира парещ въздух с висока скорост, с цел да се реализира резултата на „ с коричка извън, нежно от вътрешната страна ". Тъй като не се постанова авансово загряване, храната доближава от хладилника до масата доста по- бързо, от колкото в случай че употребявате общоприета фурна.

Технологията InstaView разрешава да включите светлината във фурната единствено с едно допиране на стъкления панел. Така може елементарно да наблюдавате ястието, без да се постанова да отваряте фурната и да забавяте процеса на готвене. Нещо повече, функционалностите EasyClean и SelfClean оказват помощ да се поддържа фурната чиста за най- положителни резултати при готвене. Без да се постанова да употребявате каквито и да е било химикали, EasyClean отстранява дребни останки от храна със силата на мощна пара за по- малко от 10 минути, а SelfClean употребява и висока температура, с цел да в профил по-големи замърсявания от вътрешността на фурната.

Подобрената гама работи с приложението LG ThinQ, тъй че потребителите могат да готвят като експерти у дома, с помощта на достъпа им до стотици хиляди предписания от готварски сътрудници като SideChef, Innit и Tovala. Изпращат се малко по малко указания за готвене от смарт телефон до фурна, като това разрешава автоматизирано да се задават режимът на готвене и температурата за ястия, които всякога излизат съвършени.

Новата гама поддържа искуствен разсъдък на LG, Proactive Customer Care, с цел да ни предизвести за евентуални проблеми и предлага персонализирана поддръжка. След като се свържете с интелигентните високоговорители Гугъл Assistant и Amazon Alexa, LG InstaView ThinQ Range може да се управлява и следи от всяка стая в къщата.

„ Яденето на по-здравословни ястия, в допълнение с удобството на интелигентна технология, е в основата на новата гама LG In-staView ThinQ с Air Fry ", сподели Сонг Да-хон, президент на компанията за електроуреди и въздушни решения LG Electronics. „ Ускореният развой на готвене с по-малко разчистване значи по-малко време, прекарано в кухнята и повече мигове за себе си и фамилията. Това имаме поради под нововъведения за по-добър живот. "

Новата гама LG InstaView ThinQ TM с Air Fry 2020 ще дебютира на CES 2020 на 7 януари на щанд № 11100 на конгресния център в Лас Вегас. Следвайте други забавни известия за CES от LG в обществените медии, като употребявате #LGCES2020.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР