LG Electronics (LG) обявява наличието на облачната услуга за игри

...
LG Electronics (LG) обявява наличието на облачната услуга за игри
Коментари Харесай

Google Stadia Cloud Gaming вече е наличен на най-новите smart телевизори на LG

LG Electronics (LG) афишира съществуването на облачната услуга за игри на Гугъл - Stadia - на своите смарт тв приемници, работещи с webOS 5.0 и webOS 6.0 в двадесет и две страни. Вградената поддръжка на геймплея на Stadia на LG Smart TV оказва помощ да се обезпечи неотложен достъп до игри от висок клас с поддръжка за изключителна графика и периодичност на фрагментите на новаторски екрани.

Магазинът на Stadia към този момент е разполагаем за евакуиране от LG Content Store във всички 22 страни, в които Stadia е налична все още. Той включва над 200 известни игри като Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin`s Creed: Valhalla, Hitman 3, Baldur`s Gate 3, както и достъп до възходящ лист с безвъзмездни игри и демота, които могат да се играят единствено със съчетаем контролер и не изискват евакуиране. Абонаментът за Stadia Pro предлага възходяща библиотека от над 30 игри, които да заявите и играете. Нови заглавия се прибавят всеки месец, а потребителите имат достъп до извънредни отстъпки за игри и в допълнение наличие. С поддръжката на Stadia за до 4K HDR графика и 60 FPS геймплей плюс потапящ 5.1 съраунд тон, LG Smart TV са идеалният избор за тези, които търсят висшо гейминг преживяване, без да се постанова да купуват обособена подпора или безценен компютър за игри.

Сред гамата на LG Smart TV, тв приемниците LG OLED оферират несравнимо игрово преживяване със Stadia. Вече обичани измежду геймърите по целия свят, LG OLED тв приемниците са идеални за шутъри от първо лице, тактики в действително време или спортни игри, като подсигуряват безупречно HDR качество на картината, надълбоко черно и прецизни цветове с помощта на своите самосветещи пиксели. Нещо повече, бързото време за реакция на LG OLED от 1 ms и извънредно ниското закъснение на входа без загуба на качество на картината дават на играчите преимуществото, от което се нуждаят, с цел да побеждават всякога.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР