LG Electronics (LG) обяви състезанието на във Варшава, Полша. Насочено

...
LG Electronics (LG) обяви състезанието на във Варшава, Полша. Насочено
Коментари Харесай

LG представи "Future Home Global Innovation Challenge" на Alpha Wolves Summit

LG Electronics (LG) разгласи надпреварата на във Варшава, Полша. Насочено към стартъп и разрастващи се компании, предизвикването търси нововъведения и решения за по-удобен, обвързван, и здравословен живот у дома.

Специалното събитие Alpha Wolves Summit бе извършено на 7-ми и 8-ми април, а хазаин му бе Wolves Summit – хибридна платформа за вложители и софтуерни компании в Централна и Източна Европа (CEE). Целта му е да свърже одобрени софтуерни компании с вложители и бизнесмени. LG и Wolves Summit работят дружно като сътрудници в LG Future Home Global Innovation Challenge.

Очаквайки се предизвикването да събере интерес от целия свят, надпреварата слага задача към участниците да изпратят най-хубавите си хрумвания за нововъведения, които биха подобрили качеството на живот и потребителското извижяване у дома. Победителите ще работят с - новият отдел за рискови клиенти на LG, като ще получат запаси и финансиране, с цел да осъществят своите бизнес хрумвания. Новата самодейност ще бъде страхотна опция и за стартъп компании, наближаващи комерсиализацията на своите артикули, да привлекат спомагателни вложения. Освен това, 10-те най-хубави ще бъдат поканени да презентират концепциите си на най-голямата годишна конференция на Wolves Summit, която се организира от 24-ти до 27-ми май във Вро̀цлав, Полша.

Предложенията за трабва да се концентрират върху решения, свързани с някоя от следните категории: „ New Features, Accessories or Services for LG Upgradeable Appliances “, „ Home Appliances Reflecting New Lifestyle Trends “, „ New Innovations in Home Appliance Materials, Components and Control “ и „ Future Transformation of Home Appliances “.

" Вълнуваме се от лансирането на „ LG Future Home Global Innovation Challenge “ в партньорство с Wolves Summit и с неспокойствие чакаме да работим с спечелилите, с цел да създадем интелигентни и комфортни решения за домовете на бъдещето, " сподели О Сай-ки, изпълнителен вицепрезидент и оглавяващ R&D центъра на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. " Ще продължим да работим за отворени нововъведения и да търсим съидейници, с цел да предоставим завладяващо потребителско преживяване и по-добър живот за всички. "

Записвания за „ Future Home Global Innovation Challenge “ ще се одобряват от 8 април до 9 май. За да участвате или да научите повече, посетете .
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР