LG Electronics (LG) обяви лансирането на новия бранд за LED

...
LG Electronics (LG) обяви лансирането на новия бранд за LED
Коментари Харесай

LED кино екранът „LG MIRACLASS” носи завладяващо зрителско изживяване в кината

LG Electronics (LG) разгласи лансирането на новия бранд за LED екрани за кино, LG Miraclass. Идеален за операторите на кина, които желаят да показват на киноманите нова, първокласна услуга и завладяващо зрителско преживяване, последната линия LG LED екрани дава реалистични изображения с естествени цветове и надълбоко черно.

Името ‘Miraclass` - композиция от думите Miracle (чудо) и Class (класа) - значи необикновено качество на картината, което усилва възприятието на същинско потапяне във кино лентата. Благодарение на усъвършенстваната LED технология, екраните LG Miraclass оказват помощ на филмите да оживеят, подобрявайки преживяването в киносалоните и предлагайки добавена стойност на притежателите на салони и операторите.

LG Miraclass за момента включва 4 продуктови линии, които оферират избор от разнообразни размери (от 14 до 101 квадратни метра) и резолюция на екрана (4K/2K). С ширина от 5 метра, моделите LDAA025-1 и LDAA012 са добра алтернатива за кина с по-малък потенциал, които са все по-популярни измежду аудиторията през последните години. Всички екрани Miraclass обезпечават съгласуемост със сървъра Integrated Media Server на Dolby, IMS3000, което значи, че притежателите на кина ще могат да предложат първокласни картина и тон, които усъвършенстват зрителското преживяване.

Използвайки самосветещи LED пиксели, всеки от LG Miraclass моделите обезпечава 24-битова обработка и незабравим контрастност, с цел да даде на изображенията на екрана дълбочина и реалистичност. Освен това, моделите могат да се похвалят с със мощна, устойчива бляскавост, без затъмняване в ъглите, както и ясни картини без изкривявания. Нещо повече, LG Miraclass има опция да изобразява 68.7 милиарда цветови вариации, позволявайки на феновете да изживеят повече филми по този начин, както основателите им са планували.

LG Miraclass обезпечава и елементарно ръководство за операторите в кината, с помощта на интуитивния си програмен продукт, както и разрешава усъвършенстване на пространството, елиминирайки нуждата от прожекционна стая. В допълнение, яркостта на LG Miraclass може да бъде настройвана на 5 равнища - от 48 до 300 нита, което дава опция да се пригоди за разнообразни сюжети: от 2D/3D филми до наличие за корпоративни презентации и специфични церемонии.

„ В LG сме уверени, че LG Miraclass ще задоволи потребностите на операторите и ще посрещне упованията на киноманите, които търсят запаметяващо се кино преживяване, " показа Пайк Ки-мун, старши вице-президент и началник на Information Display business unit в LG Electronics Business Solutions Company. „ За да отговорим на възходящото търсене и другите потребности на кино фирмите, в бъдеще ще представим още продуктови серии и модели. "

Въпреки релативно скорошното лансиране на LED кино екрани, LG LED основаните екрани към този момент могат да бъдат открити в няколко огромни кино вериги в света, с от ден на ден планувани съоръжения в Азия, Европа и Северна Америка. В Испания, LG Miraclass екран е конфигуриран скоро в кино Odeon Multicines в Виланова, като се чакат още бройки да бъдат инсталирани в кината Odeon Multicines в Мадрид и Барселона. За да научите повече за LG Miraclass, посетете уеб страницата: www.lg.com/global/business/lg-miraclass.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР