LG Electronics (LG) обяви, че най-големият OLED телевизор в света,

...
LG Electronics (LG) обяви, че най-големият OLED телевизор в света,
Коментари Харесай

97 – инчовият LG G2 OLED EVO GALLERY EDITION е готов за пазарния си дебют

LG Electronics (LG) разгласи, че най-големият OLED тв приемник в света, LG OLED evo Gallery Edition, модел 97G2, скоро ще бъде разполагаем за покупка на интернационалния пазар. Конкретните дати за основни пазари ще бъдат споделени през идващите седмици.

97G2 има въодушевяващ 97-инчов екран, който употребява самосветеща се self-lit OLED технология, с цел да даде завладяващо зрителско преживяване в огромен мащаб. С лансирането на най-големия екран в миналото, серията на компанията за 2022 година към този момент може да се похвали със звездни 42-, 48-, 55-, 65-, 77-, 83-, 88- и 97-инчови варианти.

Безспорен водач на световния пазар за първокласни тв приемници за последните девет поредни години,1 LG OLED се трансформира в избора на милиони консуматори от целия свят. OLED тв приемниците употребяват самоосветяващи се пиксели, които могат да бъдат включвани и изключвани самостоятелно, с цел да възпроизведат съвършено черно, невероятни естествени цветове и безконечен контрастност. Без подсветка, OLED разрешава основаването на невиждани дизайни като гъвкави и преносими тв приемници.

На IFA 2022, LG ще показа новия най-новия модел, 97G2, като част от разширената си серия примиум тв приемници, които включват и възходящ брой превъзходни, ултра огромни екрани, основани за запаметяващи се зрителски преживявания вкъщи. Компанията също по този начин ще покаже разнообразието на своите изключителни екран технологии, като изложи на своя щанд на IFA модели от невероятните си серии тв приемници, в това число OLED, Micro LED, и QNED.

Според скорошно изследване на пазара2, OLED тв приемниците държат 55% от европейския пазар за примиум тв приемници тази година, само че ще доближат 66% до 2023. Това изследване планува и че през 2022 интернационалните доставки на тв приемници над 70-инча ще доближи почти 14.9 милиона колета, а през идната година тази стойност ще се усили до 17.1 милиона. Със своето разсширяващо се портфолио от OLED тв приемници с огромни и ултра огромни екрани, LG се нарежда по този начин, че да продължи да господства в областта на примиум тв приемниците в Европа и по света.

Една от звездите на щанда на LG на ревюто IFA, 97-инчовият LG OLED evo Gallery Edition TV употребява OLED evo технологията на компанията, α (Alpha) 9 Gen5 AI Processor и усъвършенствани логаритми за изображения, които дават реалистични картини и в действителност впечатляващо, кинематографско зрителско преживяване. При основаването на 97-инчовият модел от серията G2 е употребен и Gallery Design за равнене със стената, който предлага изчистена, интегрирана визия, която ще усъвършенства незабавно всеки първокласен домакински кино салон.

Водещи за впечатляващата 8K серия тв приемници от LG на IFA са 88-инчовият LG SIGNATURE OLED 8K (модел 88Z2) и 86-инчовият QNED TV (модел 86QNED99). И двата ултра огромни модели комбинират замайващ размер, превъзходна 8K (7,680 x 4,320) резолюция и последните дисплейни технологии на LG, с цел да направи всяко наличие по-завладяващо. С повече от 33 милиона самоосветяващи се OLED пиксели, 88Z2 показва необикновено равнище на детайла, дружно с надълбоко същинско черно, безконечен контрастност и реалистични цветове, които остават такива и при необятен ъгъл на гледане. В същото време, 8K 86QNED99 употребява Quantum Dot NanoCell и Precision Dimming технологиите на LG, с цел да подсигури безапелационни, наситени изображения на впечатляващия 86-инчов екран.

На ревюто в Берлин ще взе участие и солидния 136-инчов 4K Micro LED (3,840 x 2,160) от LG. Това новаторско решение за развлечение вкъщи показва първокласно качество на картината във впечатляващ мащаб, като съчетава самоосветяващи се пиксели с микрометърен размер и модулен дизайн.

Посетителите на IFA 2022 (2-6 септември) могат да прегледат всички последни флагман модели на LG тв приемниците, в това число първия 97-инчов OLED тв приемник в света, на техния щанд Hall 18, Messe Berlin.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР