LG Electronics бе призната за своите заслуги в потребителския и

...
LG Electronics бе призната за своите заслуги в потребителския и
Коментари Харесай

LG получи 31 награди за дизайн Red Dot

LG Electronics бе приета за своите заслуги в потребителския и индустриалния дизайн, спечелвайки впечатляващите 31 оценки за продуктов дизайн на тазгодишните награди Red Dot, едни от най-големите оценки в промишлеността. Представени на CES 2021, дизайнерските уреди на LG бяха отличени с 5 награди, измежду които хладилникът InstaView Door-in-Door, смесен ледник с фризер, отвесната прахосмукачка CordZero, климатик и системата за гладене Styler.

Сред най-значимите оценки са тези за дизайнерските уреди на LG в категорията „ Материали и повърхности “ за тяхното осъществяване на цвят, материал и покритие (CMF). Представени като самоуверено преосмисляне на стандартните модели, дизайнерските уреди на LG са композиция от софтуерно усъвършенствани домашен уреди с първокласни материали, които могат да бъдат персонализирани по метод, който дава отговор на желанията на всеки клиент. Материали като неръждаема стомана, стъкло, метал и FENIX – новаторски материал с усъвършенствана технология за покритие, създаден от Arpa Industriale, са употребявани при всеки артикул в сбирката.

Сред другите наградени уреди за извънреден дизайн е LG WashTower, отвесно решение за пране с единично тяло, което освобождава повече пространство и събира по-голям размер от облекла. Освен домакинските уреди, редица компютърни артикули на LG като екран за игри UltraGear и LG gram бяха отличени за техния модернизиран, грациозен дизайн, който илюстрира главните качества на продуктите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР