ЛЕЙКУЕЙ, Тексас (KXAN) — Ребека Пери прекарва много време в

...
ЛЕЙКУЕЙ, Тексас (KXAN) — Ребека Пери прекарва много време в
Коментари Харесай

Съседите от Тексас живееха в неопределеност с десетки дупки в домовете

ЛЕЙКУЕЙ, Тексас (KXAN) — Ребека Пери прекарва доста време в разчистване на дома си в Лейкуей.

„ Просто корав прахуляк “, тя сподели, откакто прокара ръка по една мебел. „ Това е непрекъснато, непрекъснато нещо. „

74-годишната жена е съвсем сигурна, че това е обвързвано с изрязаните дупки в гипсокартона в съвсем всяка стая в нейната къща. В спалнята й има 10 дупки, изрязани в стените и тавана. Тя преброи 38 в цялата къща.

„ Когато нагревателят е включен, когато климатикът е включен, можете да се отдръпнете и просто да видите облак прахуляк, който просто се носи във въздуха “, сподели пенсиониран водач на камион.

Пери сподели, че е подменила водопроводната апаратура в дома си, защото водопроводното съоръжение, инсталирано при построяването на къщата, към този момент е изтеглено.

Проектът е приключен в края на септември, само че Пери не може да поправи дупките докато работата не бъде инспектирана от нейния водоснабдител, Район № 17 за надзор и възстановяване на водата в окръг Травис или WCID 17.

Шофьорите нямат задоволително паркинг. Защо това би трябвало да има значение за вас

„ Изминаха шест седмици и към момента очаквам инспекция “, сподели тя.

Пери сподели, че не може да получи настояща информация, така като областът спря да дава отговор на позвъняванията й.

„ Десет, към 10 “, сподели тя, когато следователят на KXAN Майк Ръш я попита какъв брой известия без отговор е оставила. Тя сподели, че някои съседи имат сходни истории.

„ Имам комшия, който сега минава през химиотерапия, те са на 80 години. Съпругът й се грижи за нея ", сподели тя. „ Той ми звъни два, три, четири пъти дневно, с цел да знае какво става. Оставяше известия и даже отиде до водоснабдителната компания и сподели, че не може да се свърже с никого. ”

И тогава има Боб Кастелито, който живее на няколко порти от Пери.

„ Не знам дали мога да кажа, че се нервирам “, сподели той.

Кастелито сподели, че е чакал инспекцията си тъкмо толкоз дълго, колкото Пери. Той има неспокойствие повече от 30 дупки в къщата му да бъдат поправени.

„ Почиствам къщата всеки ден и към момента намирам всякакви неща по пода “, сподели той. „ Така че не знам дали поемам дъх това или какво. “

Компанията, която е направила работата, Aqueduct Plumbing, сподели на KXAN, че са нужни 17 седмици на WCID, с цел да инспектира шест дома на водопроводчиците -тръбопровод в квартала.

Тексаски арбитър споделя, че някои наематели могат да съдят за проблеми с климатика

Акведукт казва, че нормално лишава три до четири дни от заявлението за позволение до завършването на проекта за работа, която извършват в други области.

Говорител на WCID 17 сподели на KXAN Investigates, че регионът минава към рационализирана софтуерна система за заявки за разрешителни и лицензи, което съгласно дистрикта ще форсира процеса.

Докато представителят сподели, че преобразуването е предизвикало леко закъснение в напредъка на дома на Пери, в изказване генералният управител на WCID 17 Джейсън Хоман пише Водопроводът на акведукта е предизвикал обилни забавяния в домовете на Пери и нейните съседи, защото регионът сподели, че водопроводчиците са почнали работата, преди да аплайват за водопроводни разрешителни.

Говорител на Акведукт сподели, че са кандидатствали за разрешителни авансово, само че заради това, което считат за „ невиждано “ време, належащо на WCID 17 да ги подпише, водопроводчиците са почнали работа по простъпка, преди разрешителните да бъдат издадени утвърдено.

Говорителят на Aqueduct даде на KXAN Investigates имейли между Aqueduct и региона, за който счита, че демонстрира, че WCID 17 е предизвикал закъснение, като не е дал отговор на запитвания в точния момент и не е съумял да качи някои документи в своята система.

p>

Ръководителят на Austin Water дава отговор на следствието на KXAN по отношение на недоволствата на клиентите за интелигентни измервателни уреди

KXAN Investigates насочи искане за социална информация с WCID 17, изисквайки записи, показващи времето, належащо на водоснабдителния регион за утвърждение всички водопроводни разрешителни и осъществяване на инспекции през последните шест месеца. KXAN ще актуализира тази история, когато получим отговор.

Клиенти като Пери и нейните съседи са заклещени по средата.

„ Ние всички сме възрастни “, сподели тя. „ Не би трябвало да живеем по този начин. “

Актуализация на инспекцията

Aqueduct сподели на следователя на KXAN Майк Ръш, че скоро откакто KXAN се свърза с WCID 17 по отношение на забавените инспекции, домът инспекциите започнаха и всичките шест към този момент са приключени.

Пери сподели, че даже откакто работата е завършила, е прекомерно късно да има Деня на благодарността в дома й.

Говорител на WCID 17 сподели с новия програмен продукт, разрешителните могат да бъдат издадени за един или два дни вместо няколко седмици при предходната система.

За последните вести, времето, спорта и поточно видео се насочете към KXAN Austin.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР