ЛЕЙК ФОРЕСТ, Илинойс (AP) — Въпросите на голямата картина за

...
ЛЕЙК ФОРЕСТ, Илинойс (AP) — Въпросите на голямата картина за
Коментари Харесай

Очаква се отговорите на голямата картина да дойдат скоро след като Беърс приключи сезона в Грийн Бей

ЛЕЙК ФОРЕСТ, Илинойс (AP) — Въпросите на огромната картина за Чикагските мечки ще стартират да се преглеждат скоро. Треньорът Мат Еберфлус към момента не е подготвен да ги разисква.

С оставащ един мач Еберфлус отклони въпросите тази седмица за бъдещето на куотърбека Джъстин Фийлдс, както и за своето лично и на офанзивния координатор Люк Гетси. Той не би споделил дали ще продължи да включва отбранителни игри - отговорности, които пое, когато координаторът на отбраната Алън Уилямс подаде оставка при започване на сезона - в случай че приемем, че той продължи да бъде треньор на Мечките.

Чикаго има големи решения, които чакат защото има номер 1 в драфта на НФЛ за идната година, с помощта на договорка с най-лошата Каролина в лигата. Но Еберфлус настоя, че фокусът му е върху финала на сезона в Грийн Бей в неделя.

„ Ще поговорим за всички тези въпроси с огромната картина след сезона с (генералния мениджър) Райън (Полес) и мен и ще забележим накъде ще върви оттук насетне “, сподели той, запитан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР