Лейх Ууд си върна титлата в категория перо, след като

...
Лейх Ууд си върна титлата в категория перо, след като
Коментари Харесай

Лейх Ууд си върна титлата след нокдаун и единодушна победа

Лейх Ууд си върна купата в категория перо, откакто прати един път в нокдаун Маурисио Лара и завоюва по точки багра в Манчестър. Само три месеца откакто беше брутално нокаутиран, Ууд се опълчи на желанията на личния си промоционален екип, като упражни клаузата си за реванш. Но за малко да бъде лишен от шанса си за възмездие, когато мексиканеца се провали на кантара. Това означаваше, че Лара губи купата си и само Ууд можеше да я има след багра, в случай че завоюва.

Ууд смъкна Лара на земята с десен ъперкът във втори рунд и повече не погледна обратно. Той ръководеше действието от самото начало с удара си, остри финтове и ярки комбинации. След 12 рунда съдиите отсъдиха 118:109, 118:109 и 116:111 в интерес на Ууд и той победи с единомислещо решение.

Leigh Wood world champion...2nd time:

What a body shot: |
— The Hood (@AsiaThehood)
„ Нямаше по какъв начин да изгубя довечера. Маурисио Лара е страховит войник, само че имам страховит тим, знаех какво би трябвало да направя. Бен ме насочваше добре, Лий Уайли ме насочваше добре, този удар, с който го смъкнах, измислихме го и го пробихме още веднъж и още веднъж и се получи. Просто голямо благодаря на моя екип “, разгласи първенецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР