Лейди Гага стана учител по заместване за ден. Тя изненада

...
Лейди Гага стана учител по заместване за ден. Тя изненада
Коментари Харесай

Лейди Гага стана учителка за ден

Лейди Гага стана преподавател по заменяне за ден. Тя изненада възпитаници, като се появи пред тях, с цел да замести учителката ми за ден. 31-годишната звезда се появи пред смаяните погледи на учениците от един клас, облечена в ослепителен наследник костюм, с прибрана обратно коса и очила с огромни черни рамки, написа в. Daily Mail.

Появата ѝ бе посрещната по едно и също време с неспокойствие и съмнение, само че тя остана по време на всички образователни часове дружно с поверения ѝ клас.

 Инициативата е част от рекламна акция, която има за цел да подкрепя образователните заведения в Съединени американски щати. За присъединяване си в тази самодейност организацията на Гага — Born This Way Foundation и DonorsChoose.org, ще получат 2 млн. $, с цел да бъдат медиатор сред учителите и компанията.

Гага, която има шест награди "Грами ", прекарва време с децата, с цел да научи какво желаят от бъдещето, какви желаят да бъдат. В един от образователните часове изпълнителката сложи на децата задача да нарисуват своето бъдеще както си го показват.

След това поп звездата, човеколюбец ги попита какви материали са им нужни, с цел да реализиран своите фантазии.

"Липсата на образователни материали в доста от учебните заведения е сериозен проблем, който се отразява освен на учението, само че и на детството на тези деца ", съобщи Лейди Гага във връзка присъединяване си в акцията.

„ Искам децата да обичат себе си, това което са, без да се опасяват “, зави звездата, която напоследък все по-често прави доста прочувствени изявления в обществените мрежи и разгласява свои фотоси, на които е без грим.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР