Лейди Гага няма да трябва да плаща 500 000 долара

...
Лейди Гага няма да трябва да плаща 500 000 долара
Коментари Харесай

Лейди Гага не трябва да плаща награда от 500 000 долара на жена, замесена в случай на отвличане на кучета, постановява съдия

Лейди Гага няма да би трябвало да заплаща 500 000 $ на дамата, която върна двата си френски булдога след като бяха откраднати на улица в Лос Анджелис през 2021 година по време на нечовечен грабеж, при който кучето на Лейди Гага беше простреляно и ранено, защото дамата беше обвързвана с обира, арбитър постанови тази седмица.

Върховен арбитър от окръг Лос Анджелис постанови в понеделник, че певицата, чието същинско име е Стефани Джерманота, не би трябвало да заплаща на Дженифър Макбрайд премията от 500 000 $, препоръчана за безвредното връщане на нейните френски булдози, Коджи и Густавто, съгласно правосъдни документи, получени от CBS News.

Съдия Холи Фуджи сподели, че защото Макбрайд не оспорва съзнателното приемане на откраднато имущество по отношение на закононарушението, тя „ няма право по-късно да се възползва от техните непозволени дейности, като се стреми да приложи контракта “.

> бяха задържани дружно с двама съучастници, в това число Макбрайд.

Полицията сподели, че Макбрайд се среща с Харолд Уайт, бащата на един от обвинените за обир, Джейлин Уайт. Макбрайд и Харолд Уайт бяха упрекнати, че са помогнали на Джейлин Уайт да избегне ареста.

Първоначално Макбрайд беше упрекнат, че е съизвършител след обстоятелството и е получил откраднато имущество. Твърди се, че тя е споделила на полицията, че просто е намерила кучетата и по-късно е дала отговор на имейл за премията, според CBS Los Angeles.

През декември 2022 година Макбрайд пледира, че не оспорва нито едно обвиняване за приемане на откраднато имущество и беше наказан на две години пробация, съгласно Los Angeles Times.

Джейлин Уайт пледира да не оспорва обир от втора степен и беше наказан на четири години затвор, съгласно CBS Los Angeles.

В правосъдния си иск Макбрайд сподели, че звездата разгласи в обществените медии, че ще предложи премия за кучетата си, „ без въпроси “. Макбрайд върнала кучетата в полицейския сектор в Лос Анджелис, се споделя в желае, вярвайки, че ще получи 500 000 $ в подмяна.

Макбрайд твърди, че не е получила премията и макар хипотетичното й присъединяване в закононарушението, тя съди Гага за нарушение на контракта, машинация посредством подправено заричане и машинация посредством погрешно показване. Тя твърди, че е претърпяла обезщетение, душевни болки, болежка и страдалчество и загуба на наслаждение от живота вследствие на това, че не й е платено.

— Кейтлин О'Кейн способства за този отчет.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР