Лейди Гага и Анджелина Джоли си съперничат за една от

...
Лейди Гага и Анджелина Джоли си съперничат за една от
Коментари Харесай

Анджелина Джоли и Лейди Гага в битка за роля: коя ще е новата Клеопатра

Лейди Гага и Анджелина Джоли си съперничат за една от най-желаните функции в Холивуд - на Клеопатра, заяви в. " Дейли Стар Сънди ".

Римейкът на кино лентата ще е с голям бюджет. Анджелина Джоли води договаряния с продуцентите от " Сони " за ролята от месеци.
        View this post on Instagram                  
Коя съгласно вас ще изиграе по-добре ролята на Клеопатра - Лейди Гага или Анджелина Джоли?. #ladygaga #angelinajolie #cleopatra #movie #actress #movierole @ladygaga #hollywood #celebrity #cinema #queen #kleopatra

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on Jan 14, 2019 at 4:43am PST

Лейди Гага също има искания за нея след големия триумф на кино лентата " Роди се звезда ", с който дебютира в основна роля.

" Клеопатра е известна като Кралицата на Нил. Елизабет Тейлър се утвърди като кралицата на Холивуд с тази роля във кино лентата от 1963 година

 g Getty

Филмът " Клеопатра " преди време печели четири награди " Оскар ". Връзката на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън по време на фотосите провокира скандал и ускорява любознанието. По-късно те се женят и развеждат два пъти.

 g Getty

Навремето филмът е определян като " епична историческа драма ", само че продуцентите от " Сони " в този момент приготвят " непристоен, кървясъл политически трилър, показан от женска позиция ".

 g Getty

Възможно е Анджелина Джоли и Лейди Гага да се окажат толкоз близо на финала, че да се наложи и двете да се явят на прослушване. Това се случва рядко на звезди от тяхната категория " А ".

 g Getty

 g Getty

Анджелина Джоли е лауреатка на една премия " Оскар " за " Луди години " и три " Златен глобус ". Лейди Гага има шест награди " Грами ", три БРИТ и една " Еми ". Тя завоюва и " Златен глобус " за ария.

 g Getty

Личният живот на Анджелина Джоли е по-объркан. Тя е на 43 години и се развежда за трети път. Има шест деца, три от които осиновени. Лейди Гага е на 32 години и тази година ще подписа брак с сътрудника си Кристиан Карино.

 g Getty

Състоянието на Анджелина Джоли се прави оценка на 125,3 милиона английски лири, а на Лейди Гага - на 215,3 милиона лири. 

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР