Лейди Гага е станала жертва на сексуално насилие. Това сподели

...
Лейди Гага е станала жертва на сексуално насилие. Това сподели
Коментари Харесай

Лейди Гага направи най-страшното си признание в живота

Лейди Гага е станала жертва на полово принуждение. Това показа самата тя в изявление пред Опра Уинфри. Певицата беше първият посетител на известната водеща за 2020 година.

В продължение на няколко години певицата страдала от посттравматично разстройство.Поп звездата се появи пред 15 000 фенове с розова коса, с очила и черен костюм. С разкритията си изпълнителката шокира почитателите.

Тя призна, че е била изнасилена от мъж на 19 години. Гага показа, че го познавала от детството си и той е бил доста по-възрастен от нея.

„ Бях изнасилвана неведнъж на 19-годишна възраст. Поради това развих посттравматично стресово разстройство. За страдание, заболяването не се поддава на лекуване “, изясни изпълнителката на „ Poker face”.

„ Станах звезда доста рано, гастролирах и се изявявах. И в никакъв случай не съм имала визия какво е принуждение. Но по-късно, което ми се случи, постоянно изпитвах мощна болежка. Такава, като по време на похищението “, споделя певицата.

И до в този момент тя към момента страда от извънредно главоболие. Според Носителката на "Оскар " за най-хубава ария във кино лентата "Роди се звезда " психическото положение на човек, сходно на физическото, е доста значимо и такива проблеми не могат да бъдат пренебрегнати.

С признанието си Лейди Гага даже разплака Опра Уинфри. След предаването тя влезнала в съблекалнята при своята гостенка с думите: „ Ти беше невероятна. Никога не бих си помислила, че такова нещо е могло да ти се случи “. След което Опра прегърнала певицата.

Лейди Гага приказва и за връзката си с Брадли Купър по време на фотосите на „ Роди се звезда “, оповестява „ Индипендънт “. „ Свършихме отлична работа, с цел да измамим всички “, акцентира певицата. "Създадохме тази заблуда и хората ни повярваха. "

По-рано Лейди Гага твърдеше, че е "опустошена " от абсурда, който избухна след раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър. Наскоро екстравагантната певица беше хваната да се забавлява на сватбата на другар. Тя даже танцува на масата. В новогодишната нощ за посрещането на 2020 година пък Лейди Гага буйно целуна мъж на обществено място.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР