Лейди Гага бързо се превръща в търсен талант в Холивуд.

...
Лейди Гага бързо се превръща в търсен талант в Холивуд.
Коментари Харесай

Лейди Гага все по-търсена в Холивуд

Лейди Гага бързо се трансформира в издирван гений в Холивуд. Според Comic Book Resources музикантката, трансформирала се в актриса, съвсем е получила роля в екшъна на Дейвид Лийч " Bullet Train ". Тя е щяла да се снима дружно с огромни имена като Брад Пит, Арън-Тейлър Джонсън, Сандра Бълок и Майкъл Шанън, само че уговорките ѝ с „ Домът на Гучи “ са ѝ попречили да се включи в плана.

Актрисата от " Роди се звезда " явно е била набелязана за роля във кино лентата още първоначално, само че защото " Домът на Гучи " на Ридли Скот е бил сниман " тъкмо преди " Bullet Train ", двата плана са се припокрили и това е направило невероятно присъединяване на звездата и в двете ленти.

Въпреки че режисьорът не разкрива коя героиня е трябвало да изиграе Лейди Гага, тъй като желае да я остави в загадка, Collider съумя да удостовери, че тя е трябвало да изиграе ролята, получила след това Сандра Бълок.

За благополучие филмът е касов триумф, като при бюджет на продукцията от към 90 млн. $ събра 239 млн. $ в международен мащаб. Освен това историята оставя необятно отворена вратата за бъдещи елементи. Така че, макар че Лейди Гага не съумя да вземе присъединяване във кино лентата, тя евентуално може да се появи като напълно нов воин в продължение или спин-оф някъде надолу по веригата.

Макар че сигурно щеше да е наслаждение да забележим актрисата в стилния екшън на Лийч, осъществяването ѝ в " Домът на Гучи " беше безусловно звездно. Биографичната престъпна драма е отдадена на Патриция Реджани (Лейди Гага), аутсайдерка от скромни среди, която се омъжва за мъж от семейство Гучи. Нейната необуздана упоритост стартира да скапва брака им и дава началото на серпантина от изменничества, отмъщения и най-после ликвидиране. Награденият филм, който е основан на едноименния разказ на Сара Гей Фордън, донесе на Лейди Гага голям брой номинации за най-хубава актриса. Във кино лентата, режисиран от Ридли Скот, вземат участие още Джаред Лето, Адам Драйвър, Ал Пачино, Джереми Айрънс, Салма Хайек, Флорънс Андрюс, Джак Хюстън и Винсънт Риота.

Следващата роля на Лейди Гага ще бъде Харли Куин в горещо предстоящото продължение на " Жокера ", което ще се появи по кината на 4 октомври 2024 година Подробности за сюжета към този момент не са известни, само че Тод Филипс още веднъж ще режисира по сюжет, който е написал дружно със Скот Силвър. Освен това Хоакин Финикс се завръща в ролята на Жокера, а в основните функции ще вземат участие още Брендън Глийсън, Зази Бийц, Хари Лоути, Катрин Кийнър, Джейкъб Лофланд и Джордж Карол. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР