Лейди Даяна прекара последното лято от живота си в подчертаване

...
Лейди Даяна прекара последното лято от живота си в подчертаване
Коментари Харесай

Приятел на Даяна направи най-шокиращото признание за Чарлз

Лейди Даяна прекара последното лято от живота си в наблягане на облика си на филантропичен дипломат. Тя пътува по целия свят, в това число Босна и Ангола, с цел да покаже тежкия живот на хората в тези страни, написа The Sun.

Това е и първото лято, когато принцеса Даяна се движи в компанията на новия си сътрудник след развода с принц Чарлз.

36-годишната лейди е снимана в обятията на Доди Ал Файед на яхтата му в Средиземно море.

Двамата се срещат по време на почивка на Даяна и синовете й Хари и Уилям във вила в Южна Франция, благосъстоятелност на неговия татко Мохамед Ал Файед.

Децата си потеглят оттова, с цел да се причислят към годишната фамилна отмора на кралското семейство дружно с татко си и баба си кралица Елизабет Втора в Балморал. Тогава Даяна взема решение да се види още веднъж с Доди.

Двамата обикалят към Сардиния с яхтата на татко му преди заминаването на принцесата за Босна.

След като се връща, лейди Даяна още един път се причислява към компанията на Доди на яхтата и двойката се любува на невероятни мигове, плавайки в региона на Гърция.

В края на същия месец двамата отплават на третата си взаимна отмора към Южна Франция.

На 30 август по обяд те се качват на самолета за Париж. Това бе последният полет, който принцеса Даяна предприе преди гибелта си.

При идването им са посрещнати от заместник-шефа на защитата на хотел Риц Анри Пол, който умира дружно с тях ден по-късно в трагичната злополука.

Петзвездният хотел в Париж също е благосъстоятелност на бащата на Доди.

Докато лейди Даяна си почива в хотелската стая, нейният обичан посещава бижутерски магазин в компанията на охранители, с цел да й избере диамантен пръстен.

Двойката планувала да вечеря на открито в ресторант със звезда Мишлен. В 19:00 часа те напущат жилището на Доди, покрай " Шанз-Елизе ", само че бързо трансформират желанията си и вземат решение да вечерят в хотела, защото най-малко 30 папараци ги преследват.

Към 22:00 часа Даяна и Доди се канят да се настанят в ресторанта на хотел Риц, само че той става недоверчив и се опасява, че може някои от останалите посетители да са фотографи. Ето за какво двойката бързо се насочва към стаята си, където принцесата хапва риба със зеленчуци и омлет с гъби и аспержи.

В 00:20 часа двамата напущат хотела през задния вход, с цел да избегнат папараците. Само 5 минути по-късно в 00:25 часа на 31 август те и Анри Пол катастрофират, като се удрят в тринадесетия дирек в тунел под мост в града.

Двамата мъже умират на място, до момента в който принцесата е откарана в болница. Тя е оповестена за мъртва в 4 часа сутринта.

Първият човек, на който е обявена трагичната вест, е принц Чарлз. По това време той към момента е на отмора с двамата им синове.

Тогава Чарлз споделя първо на кралицата и се пробват да измислят метод да предпазят Уилям и Хари от сполетялото ги злощастие.

12-годишният Хари взема решение да направи нещо последно за майка си и изявява предпочитание да пътува с татко си до Париж, с цел да приберат тялото й. Чарлз обаче му отхвърля, като се надява по този начин да го защищити, и потегля самичък към френската столица.

" Гледната точка на кралицата и принц Чарлз беше, че момчетата са техният главен приоритет ", споделя журналистът Ричард Кей, другар на лейди Даяна.

Решението на принц Чарлз да пътува дружно с тялото на някогашната му жена води до огромен спор с майка му. " Той си бе решил, че ще отиде да прибере тялото й ", споделя Ричард. " Това беше изненадващо решение и самоуверен ход. Той беше някогашен брачен партньор, имаше обвързване да е там, само като татко на общите им деца ".

Отначало кралицата даже отхвърля на сина си да употребява кралския аероплан до такава степен, само че след това се съгласява, защото той не отстъпва.

" Чарлз се бори повече за Даяна, в сравнение с по всяко време било през живота й ", споделя още Кей.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР