Лейди Амелия Спенсър се е омъжила за дългогодишния си партньор

...
Лейди Амелия Спенсър се е омъжила за дългогодишния си партньор
Коментари Харесай

Даяна щеше да е горда: племенницата ѝ Амелия Спенсър се омъжи!

Лейди Амелия Спенсър се е омъжила за дългогодишния си сътрудник Грег Малет в Южна Африка , оповестява английското издание

„ Да се омъжа тук значи толкоз доста “, споделя 30-годишната Амелия за мястото на церемонията – планински връх край Кейптаун .

 Амелия Спенсър Грег Малет Getty

„ Израствайки тук дружно през последните 14 години, всички най-щастливи моменти на мен и Грег като двойка са тук. Сега е още по-специално “ , споделя тя за Южна Африка.

Макар и да не разкрива точната дата на сватбата, английското издание написа, че на специалния ден са присъствали  членове на фамилията , измежду които сестрата близначка на Амелия - лейди Елиза, тяхната по-голяма сестра лейди Кити и по-малкия им брат Самуел.  Идната седмица се чака HELLO! да разгласява извънредни фрагменти от празничния ден.

Преди дни Амелия разгласява в Instagram профила си обща фотография с Грег на фона на планински пейзаж и пространство, пригодено за женитба. „ Не остана доста... “ , написа тя към фрагмента.
                             

За сватбата 33-годишният Грег споделя: „ От 14 години бленувам да виждам по какъв начин Амелия върви към олтара “.

Церемонията идва три години откакто фитнес консултантът и експерт по хранене Грег предложи брак на Амелия – модел и щерка на Ърл Спенсър, по-малкия брат на Даяна, и някогашния модел Виктория Локууд . Годежът им се състоя в Clouds Estate в Стеленбош, Южна Африка, на 22 юли 2020 година Още тогава двамата бяха дружно повече от десетилетие.

По-късно същата година двойката избра за първата си фотосесия и изявление като годеници. Тогава пред изданието Грег признава: „ Винаги съм знаел, че желая да се оженя за Амелия. Колкото и млад да бях, когато се събрахме, знаех, че тя е момичето на моите фантазии. “ От своя страна Амелия прибавя: „ Всичко в Грег ме кара да се усещам като най-щастливия човек на света. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР