Лейбъристите проучват ход за налагане на данък върху продажбите със

...
Лейбъристите проучват ход за налагане на данък върху продажбите със
Коментари Харесай

Лейбъристите проучват ретроактивен данък върху таксите за частни училища

Лейбъристите изследват ход за налагане на налог върху продажбите със задна дата върху таксите за частни учебни заведения, с цел да попречат на родителите да заобикалят таксата, като заплащат за години обучение авансово, съгласно хора, осведомени за вътрешни полемики.

Някои по-богати родители заплащат няколко години учебни такси авансово, с цел да изпреварят проекта на сър Кийр Стармър да наложи 20 % Данък добавена стойност върху частното обучение, споделиха шефове пред Financial Times.

Няколко данъчни специалисти идентифицираха това като една от единствените малки врати, налични за родителите, които се надяват да избегнат заплащането на доста по-високи такси за образованието на децата си, в случай че лейбъристите завоюват предстоящите избори тази година.

Starmer разгласи за първи път през 2021 година, че лейбъристите ще се съблекат частните учебни заведения на освобождение от заплащане на Данък добавена стойност и също по този начин постановат бизнес ставки. Лейбъристите обявиха, че ограниченията ще съберат £1,5 милиарда за финансиране на държавните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР