Лейбъристите предупредиха, че ще отхвърлят всички кандидати за изборите, които

...
Лейбъристите предупредиха, че ще отхвърлят всички кандидати за изборите, които
Коментари Харесай

Лейбъристите предупреждават, че ще отхвърлят кандидатите, които не отговарят на „най-високите стандарти“ след спора в Израел

Лейбъристите предизвестиха, че ще отхвърлят всички претенденти за изборите, които не дават отговор на „ най-високите стандарти “, защото се пробват да теглят линия под скандал, който удари партията.

Това пристигна откакто трети лейбъристки политик беше „ всекидневен “ от партийни чиновници. Твърди се, че съветникът от Hyndburn Munsif Dad е участвал на среща на деятели, която е довела до отстраняването на двама партийни претенденти.

Бившият народен представител Греъм Джоунс, който трябваше да се кандидатира в Хайндбърн на идващите избори за лейбъристите, беше отхвърлен във вторник, откакто се появи тон, в който той приказва за „ по дяволите Израел “. Твърди се също, че той е предложил британците, които непринудено се бият с израелските отбранителни сили, да бъдат „ затворени “.

В понеделник лейбъристите също отдръпнаха поддръжката си за претендента на партията за междинните избори в Рочдейл, Азхар Али, поради хипотетичните антисемитски изявления на същото събиране. Този ход сложи па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР