Лейбъристите подкрепиха незабавно хуманитарно прекратяване на огъня“ в Газа преди

...
Лейбъристите подкрепиха незабавно хуманитарно прекратяване на огъня“ в Газа преди
Коментари Харесай

Лейбъристите призовават за „незабавно хуманитарно прекратяване на огъня“ в Газа преди решаващото гласуване в Камарата на общините

Лейбъристите поддържаха „ неотложно филантропично преустановяване на огъня “ в Газа преди решаващото гласоподаване в Камарата на общините.

Лидер на лейбъристите Кийр Стармър събра своя кабинет в сянка през днешния ден, с цел да разиска дали да подреди на депутатите да гласоподават за предложение, водено от SNP в сряда, призоваващо за „ неотложно преустановяване на огъня “ в спора в Близкия изток.

Вместо това лейбъристите сложиха препраща своя лична корекция, която гласи: „ Незабавно филантропично преустановяване на огъня, което значи неотложно прекъсване на боевете и преустановяване на огъня, което е трайно и се съблюдава от всички страни “. Той също по този начин отбелязва, че „ не може да се чака Израел да спре да се бие, в случай че Хамас продължи с насилието “.

Говорителка на лейбъристите сподели: „ Нашето изменение приканва за неотложно филантропично преустановяване на огъня, в сходство с нашите съдружници. Имаме потребност от освобождение и връщане на заложниците. Трябва борбите да спрат в този момент. Имаме потребност от огромна прогр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР