Левски завърши 1:1 с Витоша (Бистрица) в поредната си контрола

...
Левски завърши 1:1 с Витоша (Бистрица) в поредната си контрола
Коментари Харесай

Левски измъкна равенство срещу Витоша в контрола

Левски приключи 1:1 с Витоша (Бистрица) в следващата си контрола против този втородивизионен отбор. " Сините " съумяха да се спасят от срамно проваляне след гол от дузпа на добре игралия Борислав Цонев в добавеното време.
 На живо, Левски - Витоша (Бистрица) онлайн
Левски - Витоша 1:1, Цонев изравни от дузпа в добавеното време

Важна инспекция за " сините "

Венци Бонев откри за гостите в 16-ата минута, откакто беше оставен непокрит при осъществяване на корнер. Играчите на Левски изпуснаха няколко чисти положения, като се " отличи " Паулиньо засякъл топката над гредата на метър от голлинията след подаване по земя на Насиру.

През второто полувреме " сините " натиснаха крепко. " Бистришките тигри " се бранеха добре, само че не пропускаха опциите си за контри. Насиру уцели греда след прекрасен удар отдясно, само че Левски по този начин и не намираше пътя към гола.

В 90-ата минута Четин Садула наивно изблъска в тил Насиру и съдията отсъди дузпа. Цонев стреля безпощадно и изравни в добавеното време.

Наставникът Георги Тодоров остана удовлетворен от инспекцията. За него най-важното в този мач беше представянето на някои футболисти, които са се показали на нужното равнище.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР