Левски записа нова срамна страница с участието си в Европа,

...
Левски записа нова срамна страница с участието си в Европа,
Коментари Харесай

Левски с нова срамна страница в Европа – отпаднаха след дузпи от “Хамрун Спартанс”

Левски записа нова срамна страница с присъединяване си в Европа, откакто отпадна от скромния малтийски отбор “Хамрун Спартанс”. „ Сините” влязоха като безспорни любимци и гол задатък след мача в Малта, само че позволиха преднината им да бъде заличена. В постоянното време мачът приключи 2:1 в интерес на гостите, а при дузпите „ сините” отстъпиха с 1:4.
Прочетете още
Почти през целия дуел Левски атакуваше и създаваше положения, само че безусловно отникъде Хамрун съумя да вкара гол. Камензули центрира отляво в наказателното поле, където на далечната греда Матю Гюламие беше пропуснат от „ синята “ защита и засече с десния крайник.

Първоначално Михайлов съумя да избави, само че макар леката топка той я изпусна, а Гюламие дотича и съумя да бутне кълбото сред краката на капитана на столичани - 0:1 и общият резултат беше подравнен.

В първата минута от добавеното време на дуела Левски съумя да възвърне равенството. Кръстев центрира от ъглов удар, където на първа греда състезател на Хамрун отклони с глава обратно, а връхлитащия Цунами, също с глава, прати топката във вратата и хвърли трибуните в възторг – 1:1.

Буквално секунди по-късно обаче малтийците нанесоха втори удар по упоритостите на Левски. След осъществяването на центъра беше пратена дълга топка към резервата Додо отляво в наказателното поле, където Галчев и Ван дер Каап го изпуснхаха, а по-късно финтира и Михайлов, който излезе неразчетено. Нападателят на гостите задържа и върна кълбото за Райън Камензули, който с прекрасен компактен удар от към 15 метра заби топката във вратата на „ сините “ за 1:2. По този метод мачът влезе в продължения.​

При дузпите малтийците демонстрираха стоманени нерви и осъществиха 4 от 4, до момента в който Левски вкара едвам една от три.

ДУЗПИТЕ:

0:1 – гол/ Винисиус Фрейтас

1:1 – гол / Марин Петков

1:2 – гол / Люк Монтебело

1:2 – избавяне / Цунами

1:3 – гол / Матю Гюламие

1:3 – избавяне / Филип Кръстев

1:4 – гол / Матео Фиделе

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР