Левски загуби със 72:77 от ЦСКА в 28-мия кръг от

...
Левски загуби със 72:77 от ЦСКА в 28-мия кръг от
Коментари Харесай

Тити Папазов: Кое е най-слабото нещо в българския баскетбол? Това е въпрос за 5 лева в Стани богат

Левски загуби със 72:77 от ЦСКА в 28-мия кръг от Националната баскетболна лига, а ето по какъв начин разяснява мача и съдийството президентът на " сините " Тити Папазов, който през днешния ден беше и в ролята на треньор.

" В доста дълъг интервал сме играли с две четворки, в случай, че има очевидна доминация на Зейн Ноулс подкошието, доминация с изключителния опит на Зекович.

Аз имам една голяма рекламация, единствено една. Грешки се вършиха и в двете направления, почти бяха съдиите, това е Левски и ЦСКА, обикновено е да има и за тях напрежение. За мен има ужасяващи крачки на Мартин Сотиров, където ние вършим капан. Една, втора, има крачки, след това някой блъснал топката с крайник - без значение. Той се реалокира три метра.

Ние сме създали 14 неточности, противникът 11, общо 25 неточности, съдиите са създали по-малко от 25 сигурно, само че тази е крещяща. Ама ние няма да повтаряме за равнището на едно нещо, което е най-слабо. Няма да кажа кое. Едно нещо е ужасяващо едва в българския баскетбол, само че не ме питайте. Въпрос за 5 лв. в " Стани богат ". Нивото на дербито е прелестно. ", съобщи Папазов
 ЦСКА реализира своето възмездие във Вечното дерби
ЦСКА реализира своето възмездие във Вечното дерби

" Червените " биха Левски за първенство
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР