Левски загуби първата си контрола от летния лагер в Австрия.

...
Левски загуби първата си контрола от летния лагер в Австрия.
Коментари Харесай

Хубчев: Нека бързаме бавно

" Левски " загуби първата си контрола от летния лагер в Австрия. Пред към 50 свои последователи в градчето Ангерберг бронзовият медалист от Първа лига отстъпи с 0:1 пред бразилския " Ред Бул " (Сао Пауло), приключил на четвърто място в локалната Серия Б.

" Сините " имаха видимо игрово предимство преди почивката, само че бразилците поведоха в резултата още в средата на първото полувреме. Гола означи Бруно Тубарао в 26-ата мин. с диагонален изстрел от границата на наказателното поле, при който топката трансферира вратаря Николай Михайлов. През втората част " Левски " провежда няколко рискови офанзиви, само че нападателите по този начин и не съумяха да осъществят попадение.

" Клише е да кажа, че резултатът не ни интересува в подобен мач, задачата е да се подготвим, доста работа ни чака още тук - уточни треньорът Петър Хубчев. - Нервни бяхме, желаех някои неща да се получат в 60 минути от мача, при някои се получиха през целия мач. Някои неща не са добре, само че като цяло сме удовлетворени от полученото. Рано е да приказваме. "

Наставникът показа, че най-големите му терзания са свързани с физическото положение на футболистите.

" Видяха се и позитивни неща, само че дано бързаме постепенно - съобщи той. - При нас ситуацията е комплицирано - имаме 3-4 групи (играчи) на друг стадий от подготовката. На някои им е доста тежко, но в действителност доста тежко, само че стиснаха зъби. Старанието е неповторимо, друго бях чувал, само че на този стадий нямам забележки. Беговият размер е огромен, само че старанието е положително. Новият плеймейкър (б.р. - аржентинецът Франко Мазурек)? А, той пък е доста зле. Той сутринта съвсем оживя, избяга 12 км. Въпреки всичко момчето се остаряла. "

Следващата контрола на " Левски " на австрийска земя е през днешния ден против съветския първенец " Зенит ". Мачът е от 19:00 ч. българско време и ще се играе в Куфщайн. Очаква се на линия за дуела да бъде Мартин Райнов, който пропусна два дни от подготовката, само че към този момент тренира пълноценно. Освен него в мача против " Ред Бул " не играха вратарите Петър Иванов и Милан Миятович, както и Илия Димитров, Холмар Ейолфосн и Томислав Папазов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР