Левски загуби от ЦСКА 1948 с 1:2 в официалния дебют

...
Левски загуби от ЦСКА 1948 с 1:2 в официалния дебют
Коментари Харесай

Костов дебютира начело на Левски със загуба

Левски загуби от ЦСКА 1948 с 1:2 в формалния дебют на Николай Костов. Вековниците започнаха сезона с проваляне на своя стадион „ Георги Аспарухов “ при митинг от страна на последователите им. Той е ориентиран против мажоритарния притежател Наско Сираков.

Гостите от Бистрица трябваше да обръщат резултата, откакто Левски поведе в първата част с гол на Рикардиньо. Бразилецът вкара десетия си гол за „ сините “, откакто добре се нарежда в наказателното поле и стреля без подготовка, с цел да матира Наумов.

Малко по-късно Педро Енрике изравни от дузпа за срутване на състезател на „ алените “ в наказателното поле при центрирана топка. След почивката, триумфът на ЦСКА 1948 донесе бранителят Елитон.

„ Футболът се играе на резултат. Имахме в първите минути вдървеност, която преодоляхме, само че не си отбелязахме гол. Можеше да вкараме втори след първия, само че по този начин се разви мача, че получихме равнене. Това смути нашите играчи и по този начин приключи първата част. През второто имахме превъзходство над съперника, те се отбраняваха добре. Не можеше да намерим чисти голови положения, само че съзадохме някои обстановки, които можеше да отбележим. Вторият гол беше общоприетоо състояние, описвам ви мача “, Костов показа след загубата.

 Снимка: БГНЕС

„ Труден мач за всеки тим, който играе тук. В огромна част проектът ни сработи. Имахме шанс и при вкарването на головете, само че задачата оправдава средствата. Тренираме много статичните положения, защото разполагаме с играчи, които играят добре във въздуха. Имаме предимство, изключително против съперници, които добре ни затварят и пресират “, разяснява Атанас Рибарски след триумфа на неговия отбор,

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР