„Левски“ загуби от „Ботев“ (Пловдив) с 1:2 в последен домакински

...
„Левски“ загуби от „Ботев“ (Пловдив) с 1:2 в последен домакински
Коментари Харесай

Ботев сломи Левски на Герена

„ Левски “ загуби от „ Ботев “ (Пловдив) с 1:2 в финален домашен дуел на „ Герена “ за сезон 2020/21. Попадението за „ сините “ падна още в 4-ата минута посредством Живко Атанасов, а с две попадения на Току през втората част гостите стигнаха до триумфа.

В обстановката за гола на „ Левски “ Мартин Петков уцели гредата, а при добавката бранителят насочи топката в опразнената врата. Това бе четвърти гол за централния бранител на „ Левски “ в шампионата.

В 9-ата минута удар на Маркиньос бе блокиран от Живко Атанасов и топката мина над вратата на Ники Михайлов. В 16-ата Реда Рабей центрира от свободен удар, само че не сътвори заплаха за Михайлов

В 23-ата минута Здравко Димитров центрира от корнер, само че Аргилашки улови. Минута по-късно Андриан Краев имаше прекрасен късмет да удвои преднината на „ Левски “, само че стреля над вратата. В 27-ата Мартин Петков стреля от границата на наказателното поле в ръцете на Аргилашки.

В 32-ата минута Атанас Илиев остана очи в очи с Николай Михайлов, само че стражът на " сините " съумя с една ръка да направи ужасно избавяне.

В 38-ата минута Здравко Димитров навлезе в наказателното поле и опита центриране в наказателното поле, само че прати топката в навън. Две минути по-късно Мартин Петков стреля от свободен удар на ъгъла на наказателното поле, само че в стената на гостите.

В добавеното време на първата част Филип Филипов центрира към Емануел Току, само че изстрелът на ганаецът се отби в негов съотборник, а вторият подобен мина около вратата.

В началото на втората част „ Ботев “ (Пловдив) изравни. След центриране от корнер, топката стигна до Емануел Току, който с компактен изстрел от границата на наказателното поле прати топката във вратата на Михайлов. Само три минути по-късно гостите поведоха още веднъж посредством Току.

В 61-ата минута Мартин Петков опита изстрел от отдалеченост, само че Аргилашки без проблем улови. В 66-ата Атанас Илиев опита диагонален удар, само че Михайлов улови. Две минути по-късно Радослав Цонев стреля към десния ъгъл, само че Аргилашки мазета в ъглов удар.

В 79-ата минута Патрик-Габриел Галчев със мощен шут прати топката в навън. 120 секунди по-късно Драган Михайлович не съумя да засече топката във вратата на Аргилашки.

До края на дуела двата отбора не стигнаха до нови чисти положения и резултатът се резервира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР