Левски загуби дербитата с ЦСКА (0:2) и Лудогорец (1:5) през

...
Левски загуби дербитата с ЦСКА (0:2) и Лудогорец (1:5) през
Коментари Харесай

Кайзера: Много неща липсват на Левски, Марин Петков е най-добрият ни футболист

Левски загуби дербитата с ЦСКА (0:2) и Лудогорец (1:5) през предходната седмица и буреносните облаци разумно надвиснаха над треньора Николай Костов след неприятното показване на отбора му, само че 60-годишният ментор резервира поста си, както бе обявено от мажоритарния притежател Наско Сираков. " Тема Спорт " приказва за протичащото се на " Герена " с някогашния футболист на " сините " Николай Тодоров - Кайзера.

" Левски изигра положително първо полувреме против Лудогорец, само че през второто се стигна до цялостен срив. Логично след грешките, които се направиха, се стигна и до този победен резултат. Сините позволиха спад и през втората част против Славия. Даде се самодейността на съперника да диктува нещата на терена и се допускаха гафове в отбрана, само че тогава мачът бе с позитивен резултат. Вече в дербито с проблемите, които имаше по състава, изцяло нищо положително не успяхме да забележим от страна на Левски. Нямаше създаване на офанзива, трайно притежание на топката, експанзия, губеха се единоборства, неверни пасове и разумно се стигна до провалянето.

Нека да не посочваме имена. Подсилване ще би трябвало през лятото, само че зависи и с какви финанси за прехвърляния ще се разполага. Дано по-бързо се завърнат в игра контузените играчи, а против Черно море в сметките на треньора влиза и Марин Петков. За мен той липсваше в неделя. В момента почувства утешение след продажбата на Уелтън и в този момент демонстрира качествата си. За мен е най-хубавият футболист в Левски. При тази къса пейка " сините " няма по какъв начин да държат високо равнище, както го вършат тимовете от първата шестица. Притежават по-голям избор и не се вижда спад, в случай че им липсва главен футболист. В това число не въвеждам Лудогорец, тъй като знаем с какъв състав разполагат.

Това би трябвало да го реши управлението на клуба. Да се види постигнатото, какви са условията и какво ще създадат за по-нататъшното развиване на тима. Както споделих, дали ще има пари за прехвърляния, с цел да стане отборът по-конкурентен. Сега виждаме, че се употребяват до 12-13 играчи и няма конкуренция. Има спад във всяко едно звено. За да бъде реализирана задачата Европа, би трябвало да се усъвършенства напълно играта на тима, тъй като единствено с искане не става. Единствено треньорското управление и футболистите могат да го създадат. Имат поддръжката на публиката, която постоянно е зад тила им. Дано съумеят да надскочат себе си в оставащите мачове, тъй като доста неща липсват ".
 Трима бранители на Левски получиха отмора
Трима бранители на Левски получиха отмора

Но ще играят против Черно море

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР