Левски за първи път в историята си ще започне пролетния

...
Левски за първи път в историята си ще започне пролетния
Коментари Харесай

Левски за първи път с наказание в началото на полусезона

Левски за първи път в историята си ще стартира пролетния дял от сезона си, изтърпявайки наказване за отнемане от домакинство.

От много години подобен вид наказания се заменят с мач на личен терен, само че пред празни трибуни. Сега обаче това го няма и " сините " ще могат да разчитат на своите последователи в първия формален мач за годината против Черно море.

За момента е съвсем несъмнено, че дуелът с " моряците " ще се играе във Велико Търново. Изборът наподобява добър, като се има поради какъв брой доста почитатели имат " сините " в старопрестолния град.
 Официално: Левски анулира контролите с съветските тимове
Официално: Левски анулира контролите с съветските тимове

Вижте детайлности

За момента най-тежката глоба за Левски с отнемане от домакинство е била от три срещи. Тя е наложена напролет на 1985-а след домакинската загуба на " Герена " от Пирин Бл с 0:1. След мача " сините " почитатели стоварват гнева си върху гостите и рейсът на " орлетата " е помлян с камъни. След това Левски играе два мача в Ихтиман и един в Монтана. В Ихтиман бие мъчно Спартак Вн с 2:1, а по-късно прави 0:0 с Дунав Русе. От този мач не взима точки, защото съгласно тогавашния правилник при нулеви ремита към актива на двата тима не се прибавя нищо. След това " сините " отиват на северозапад, където одобряват в Монтана Локомотив Сф. Успяват да завоюват това столично дерби с 3:1.

През 1997-ма пък в един от може би най- " сините " градове - Кюстендил, Левски одобри Миньор Пк, само че не съумя да завоюва и стигна единствено до 0:0.

Остава да забележим, по какъв начин ще им потръгне на " сините " на " Ивайло ", откакто досега не са губили домакинство отвън София.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР