Левски за 17-ти пореден път не успя да спечели срещу

...
Левски за 17-ти пореден път не успя да спечели срещу
Коментари Харесай

Ще възкръсне ли синият Христос?

Левски за 17-ти следващ път не съумя да завоюва против един от огромните си дразнители в българския футбол - Лудогорец. Загубата с 2:4 на пръв взор наподобява стряскаща и може би не дава отговор изцяло на това, което се случи в неделната вечер на " Георги Аспарухов ".

Казано с други думи, не толкоз класата на " орлите ", колкото наивните неточности в отбрана, се оказаха решаващи за тежкото проваляне в " синия " дом.
 Боби Цонев даде обещание по-силен Левски след паузата
Боби Цонев даде обещание по-силен Левски след паузата

" Мотивирани сме поради нашата велика аудитория "

Може да съпоставим селекцията на Станимир Стоилов с прохождащо дете - плахи стъпки напред, леко клатене и рухване по дупе. Точно на него левскарите паднаха и при опитите си да спрат доминантите в efbet Лига Лудогорец и ЦСКА. Това обаче никога не значи неуспех.
 Снимка 548949
Източник:

Най-важното е, че в тези две дербита Левски игра футбол. Смел и нападателен подобен, какъвто желаят неговите последователи. Оценяват го и те, като при двете провали изпратиха своите любимци с овации.

На мнение съм, че първата т.нар " миша " крачка от Мъри и екипа му е направена. Обединението в клуба е реализирано. Левски си повярва, че може. Дори на фона на този непретенциозен точков актив, самочувствието го има. След паузата обаче е време за освен това. Необходими са победи. Както сподели и Радослав Цонев, извънредно време е тимът да стартира да побеждава, а не просто да се задоволява с добра игра, освен това на моменти.
 Левски пуска лимитирана серия бира
Левски пуска лимитирана серия бира

Феновете избират дизайна на кенчето

Точно тези десетина дни могат да положат фундамента за един сполучлив Левски в efbet Лига. Ала за Стоилов задачата е с нараснала компликация. За момента ахилесовата пета на футболния отбор е отбранителният вал.
 Снимка 548940
Източник:

Проблемите не са от през вчерашния ден, само че в този момент са дразнещи, тъй като до момента в който останалите две линии прогресират, то играта във фаза отбрана още веднъж връща левскарите окончателно обратно. Безкрайно забавно е да забележим ще " възкръсне " ли " синият " Христос при Мъри. Да, приказваме за кипъреца Шелис.

Младежкият национал на островната страна имаше ужасяваща вечер против Лудогорец, тежък следобяд против ЦСКА и най-малко по една неточност в борбите с ФК ЦСКА 1948 и Локо (Пд). Бранителят припомня за моментите от началото на лятото, когато в Левски просто бяха взимани играчи за броя, без да се гледат техните качества. С проблемите към Кордоба и несигурността на Георги Александров обаче, Шелис се обрисува да бъде титуляр най-малко до зимата.
 Снимка 548957
Източник:

Именно това е огромното предизвикателство пред треньорския щаб. Поработи ли се върху неговата повратливост и тактическа дисциплинираност, нещата могат да бъдат позакърпени до края на полусезона. Личи си неговата неустановеност, а още един слаб мач, може да завърши безславно кариерата му на " Георги Аспарухов ".

Но дано не го трансформираме в изкупителна жертва. Покрай него са длъжници и останалите му сътрудници в отбрана. Михайлович и Горанов до този миг са оправдавани поради неналичието на игрова процедура, само че скоро условията към тях ще станат по-големи и би трябвало да отговорят уместно на тези упования. Ники Михайлов има положителни спасявания, само че единствено една суха мрежа през акцията също е много под неговите стандарти. Да не приказваме за неналичието на задоволителен синхрон сред обособените звена, което се разказва най-добре от " разбирателството " в защита сред Горанов и подпомагащия го Здравко Димитров.
 Левски с подравнен баланс през 2021 година - 11 победи и 11 загуби
Левски с подравнен баланс през 2021 година - 11 победи и 11 загуби

Равенствата са 7

Дали грешките са поправени, или най-малко в развой на премахване, най-добре Левски ще показва в мачовете си през месец октомври. Гостувания на Локо (Сф) и Черно море, както и домакинство на Пирин, все са тествания с замъглен краен резултат. 7 от 9 вероятни точки обаче наподобяват като стратегия най-малко за Стоилов и неговите ученици. Задължително е и отстраняването на Септември (Симитли) за Купата на България.
 Снимка 548948
Източник:

Есента се обрисува да бъде значим интервал от завръщането на Мъри в клуба. Оттук насетне се чака напредък на всички равнища, подсилени с победи и точки. Възкресение, от което има потребност " синият " Христос и всички негови съотборници в Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР