Левски взе само 20 000 евро от парите, които се

...
Левски взе само 20 000 евро от парите, които се
Коментари Харесай

Левски прибира трохи заради феновете си

Левски взе единствено 20 000 евро от парите, които се поставят на отбора за отстраняването на Шкупи. Причината по тази причина са глобите, които наложи УЕФА на " сините " за мачовете с отбора от Северна Македония.

Левски бе глобен от централата в Нион с по 40 000 евро за гостуването в Скопие и реванша в София. От " Герена " се надяваха, че ще минат метър, само че това не се случи. Радостното е, че почитателите си взеха поука и втората среща с Апоел Беер Шева мина много добродушно. Иначе в гостуването в Израел " сините " нямаха агитка.

В клуба треперят сега и за първата среща с Айнтрахт. Затова не могат да си създадат цялостна калкулация на парите, които заработиха около еуфорията на почитателите от положителното показване в Европа. Срещу германците в София " сините " на няколко пъти са получили упреци, че почитатели са задръстили пътеките в секторите.

Освен това попадението на Фадига провокира и навлизане на терена от страна на ентусиасти от Сектор В и Сектор Б. Тимът е застрашен и от отчасти затваряне на секторите за идващото си домакинство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР