Левски видя явна медийна атака и серия злонамерени и фалшиви

...
Левски видя явна медийна атака и серия злонамерени и фалшиви
Коментари Харесай

"Левски" видя "явна медийна атака" с фалшиви новини срещу клуба

Левски " видя " очевидна медийна офанзива " и серия злонамерени и подправени вести, ориентирани против клуба. Сините използваха страницата си във " Facebook ", с цел да изкажат възмущението си, което е адресирано към " ЦСКА-София ".

" Това си е очевидна медийна офанзива. Тази офанзива по адрес на нашия клуб продължава от доста дълго време, а в последно време се ускорява от ден на ден. Защо ли? За разлика от тима, неотдавна преместил се в София, ние не притежаваме личен вестник, нямаме " публицисти " на ведомост и не имаме вяра, че генерирането на подправени вести е част от футболното съревнование. Но ние одобряваме хулите като комплимент, тъй като са израз на боязън. Явно чистата победа на футболния терен не е цел почтена за почитание ", гласи обявата.
Според сините противниците целят да обезверят последователите на тима " с мятане на тиня, със клеветничество, със съдийска помощ или допинг, със скритото издигане на претенденти за ръководители на българския футбол ".


© LAP.bg

" И всичко това единствено, с цел да се потвърди, че една неистина повторена хиляда пъти, може да се трансформира в истина. Но може ли? Ние знаем, че в случай че поискаш, може да пребоядисаш кожата си, само че да смениш характера си е невероятно ", не престават от " Левски ".

От клуба показват, че одобряват предизвикването. ``Продължавайте да хулите. Рано или късно обаче ще ви се наложи очи в очи да докажете своята теза. А дали сте подготвени за следствията, в случай че тя не издържи теста? Истината постоянно става ясно и постоянно побеждава. А на лъжата краката са къси. "

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР