Левски вече работи по зимната селекция, като е набелязал единствено

...
Левски вече работи по зимната селекция, като е набелязал единствено
Коментари Харесай

Левски си хареса национал за заместник на Жереми Петрис

Левски към този момент работи по зимната селекция, като е набелязал само играчи от България. Със задачата сега се заел помощник-треньорът на „ сините “ Кирило Нестеренко, който сподели добър взор при анализите на противниците на Левски досега през сезона и Николай Костов му има доверие при избора на играчи. Асистентът ще следи изкъсо изявите на няколко футболисти, които са влезнали в полезрението на клуба.

Едно от имената в листата на 31-годишншя украинец е младежкият национал Мартин Стойчев, който е гласен за заместител на титуляря Жереми Петрис, който се дърпа да подпише нов контракт. Настоящият договор на французина изтича в края на сезона, а от „ Герена “ му предложиха нов с усъвършенствани условия, само че 24-годишният състезател към момента не е преподписал.

В момента Мартин Стойчев играе като преотстъпен в Арда от втородивизионния Септември София до края на акцията и в случай че сините желаят да го привлекат, ще би трябвало да водят договаряния със столичния клуб. Както е известно, двата тима са в положителни връзки, а през зимата синът на притежателя Румен Чандъров – Асен, се завърна на „ Герена “.

В полезрението на „ сините “ са още няколко играчи от родното състезание във всички зони по терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР