Левски вече има два стандарта за заплатите в тима. При

...
Левски вече има два стандарта за заплатите в тима. При
Коментари Харесай

Максималната заплата на български футболист в Левски е 8000 лева

Левски към този момент има два стандарта за заплатите в отбора. При българите таванът е закрепен на 8 000 лв., до момента в който чужденците може да взимат и повече пари.
 Хубчев спря трансфер на халф в Левски
Хубчев спря трансфер на халф в Левски

Тунгара няма да премине на " Герена "

Старши-треньорът на отбора Станимир Стоилов, който държи цялата спортно-техническа власт на " Герена ", се е решил на този ход по две аргументи, написа " Мач Телеграф ". Първата е ясна на всички - Левски е в тежка финансова рецесия, а лицензът на клуба за идващия сезон е застрашен поради голям дълг към Петър Хубчев и асистентите му, и Насиру Мохамед, който възлиза на към 1 500 000 лв.. До месец управлението на клуба би трябвало да вземе решителни ограничения в тази посока, с цел да не получи тежки наказания.
 Радост на
Радост на " Герена ": Георги Миланов стартира тренировки с топка

Полузащитникът почиваше 62 дни

Другата причина се крие в актуалната обстановка в клуба, която не кореспондира с дългогодишното предписание в Първа лига, а и като цяло в Европа, че чужденците взимат повече пари от локалните играчи. Към днешна дата най-скъпоплатените футболисти на " Герена " са точно българи. На върха на пирамидата е Георги Миланов, чиято заплата е 15 000 евро или към 30 000 лв.. Зад него е Ради Цонев с 10 000 евро или към 20 000 лв.. Двамата имат контракт с клуба до края на сезона. Те получиха предложение от управлението да влязат в ситуацията на Левски и да си понижат заплатите. Близнакът твърдо отхвърли, а това беше и главната причина брат му Борислав да бъде пуснат без пари в Черноморец Одеса. Все още няма индикации какво ще е решението на Георги Миланов. Последният сега е контузен, а " сините " вероятно ще му предложат нов контракт, откакто той се възвърне и стартира да играе. Таванът на заплати за българи ще хване Миланов в заварено състояние и е доста евентуално той да получи предложение за нов контракт, което да надвишава упоменатите нагоре 8 бона.

При всички положения обаче офертата ще е най-малко два пъти по-ниска от тези 30 000 лв., които Георги би трябвало да взима съгласно договора си.
 Филип Кръстев се причислява към лагера на Левски във вторник
Филип Кръстев се причислява към лагера на Левски във вторник

Вече са конкретизирани и последните елементи по сделката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР