Левски вече е избрал едно от имената, които са били

...
Левски вече е избрал едно от имената, които са били
Коментари Харесай

Левски кани дясната ръка на Унай Емери

Левски към този момент е избрал едно от имената, които са били препоръчани от Лъчезар Танев на някогашния му съучастник Наско Сираков като разновидности за старши треньор на Левски, написа “Мач Телеграф ”. Родният импресарио е предложил няколко имена от Испания за възможен заместител на Елин Топузаков от лятото. 

“Сините ” желаят да докарат на “Герена ” съществено име с визитка, с цел да не бъдат упреквани непрекъснато, че са изпуснали Станимир Стоилов. Така там са се спрели на човек, който сега е свободен, само че пък има и сериозен стаж в чужбина, а освен на Иберийския полуостров. Това е 49-годишният Хуан Карлос Карседо. Бившият състезател на Оспиталет, Граманет, Еспаньол Б, Атлетико Билбао, Атлетико Мадрид Б, Ница, Леганес и Лас Палмас до неотдавна бе неразделна част от Унай Емери. Той е работил с именития си съотечественик в Алмерия, Валенсия, Спартак (Москва), Севиля, Пари Сен Жермен и Арсенал. Едва след уволнението им от “топчиите ” стартира независима кариера като треньор. 
 Бруно Акрапович: Чест е, че ме свързват с Левски, не изпитвам нищо към ЦСКА Бруно Акрапович: Чест е, че ме свързват с Левски, не изпитвам нищо към ЦСКА
Карседо води Ибиса до историческата първа промоция на клуба в Сегунда дивисион, което му подсигурява контракт до края на 2023 година. Спецът обаче не съумя да го извърши, откакто в края на 2021 година бе уволнен за серия от слаби резултати - шест мача без победа. 

След това Карседо пое Сарагоса. Той обаче бе отпред на някогашния тим на Наско Сираков единствено в 15 мача и записа 4 победи, 4 равенства и 7 загуби при негативна голов разлика.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР