Левски успя да стигне до победа над Ботев Пловдив с

...
Левски успя да стигне до победа над Ботев Пловдив с
Коментари Харесай

Левски победи Ботев Пловдив, ЦСКА се върна в играта за титлата

Левски съумя да стигне до победа над Ботев Пловдив с 3:1 в дуел о 32-ия кръг на Първа лига, игран в Коматево.
 ПФК Левски сервира венци и цветя на паметника на Георги Аспарухов
Двубоят стартира с минута безмълвие в памет на легендата Динко Дерменджиев. Двата отбора излязоха със специфични фланелки с лика на Чико.

Иначе гостите поведоха в 20-ата минута, откакто Станислав Костов се разписа от дузпа. След почивката Тодор Неделев изравни, а Левски стигна до триумфа с голове на Станислав Иванов и Валери Божинов в последните минути на конфликта.

С триумфа " сините " събраха 62 точки и се бетонираха на 3-то място, което дава право на присъединяване на бараж за Лига Европа. От своя срана " канарчетата " заемат 5-та позиция с 50 пункта.

По-рано през днешния ден пък ЦСКА още веднъж е в борбата за шампионската купа. " Червените " най-накрая се възползваха от неточност на Лудогорец и към този момент са на единствено три точки от водача в Първа лига. Това се случи с помощта на днешната победа на " армейците, която беше реализирана при гостуването на Черно море с 3:1.

Голове на Тиаго Родригес (33`), Едвин Джеси (52`) и Али Соу (75`) донесоха прелестен дебют отпред на отбора на треньора Добромир Митов. За варненци съумя да изравни Васил Панайотов в 66-та минута.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР