Левски успя да си осигури ново попълнение още преди края

...
Левски успя да си осигури ново попълнение още преди края
Коментари Харесай

Левски спира със селекцията

Левски съумя да си обезпечи ново попълнение още преди края на годината. Днес клубът публично ще показа като собствен състезател бразилския централен нападател Рикардиньо. 21-годишният футболист е в София от понеделник. Той е прецизирал всички условия по персоналния си контракт със " сините ", като той ще е за период от 3 години. От " Герена " пък няма да заплащат трансферна сума на Гремио, само че ще си поделят правата на играча.

Така " сините " повториха предходната година, когато още преди краят й, си бяха обезпечили нови попълнения. Тогава те първо парафираха с централния бранител Ноа Сонко Сундберг, а по-късно и с левия бек Цунами.

След прехвърлянето на Рикардиньо, треньорът Станимир Стоилов и управлението " ще успокоят малко топката ", написа " Тема Спорт ". Причината е, че следващи селекционни дейности ще останат " на пауза " в очакване на договорка за собствеността на клуба.

Ако има такива, Мъри ще може да укрепи всички линии. При това най-вероятно няма да разчита само на свободни сътрудници, а ще има отпусната сума за привличането на играчи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР