Левски удари с 4:0 Славия и записа трета поредна победа

...
Левски удари с 4:0 Славия и записа трета поредна победа
Коментари Харесай

Левски с нов рецитал при Делио Роси

Левски удари с 4:0 Славия и записа трета поредна победа с треньор Делио Роси. Така "сините " се изкачиха на четвърто място в класирането на три точки от първото място и ЦСКА. Левски има и един мач по-малко, отсрочената среща с Лудогорец. Два гола в мача заби Гомес (31-дузпа и 86), по един прибавиха Мапуку (45) и Буш (90).

"Черната мощ " този път бе титуляр за сметка на Серджиу Буш и още веднъж се разписа за тима си. Румънецът влезе в игра след почивката и също вкара. От своя страна Славия за следващ път разочарова с представянето си и продължава да е в дъното на класирането с едвам пет извоювани точки.

Все отново би трябвало да се означи, че дузпата за Левски беше леко дискусионна и много оспорвана от играчите на Славия, а третото попадение за "сините " падна след очевидна засада на Габриел Обертан, който асистира на Гомес, след което той прати топката в мрежата на Петков.

Така Левски записа нова разгромна победа под управлението на Делио Роси, който очевадно подвигна "сините ", които към този момент поглеждат към първото място в класирането.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР