Левски трябва да реши само един казус с титулярите си

...
Левски трябва да реши само един казус с титулярите си
Коментари Харесай

В Левски стартират мисия Георги Миланов

Левски би трябвало да реши единствено един проблем с титулярите си от есента до края на годините. А той е обвързван с Георги Миланов, написа " Мач Телеграф ".

Халфът, който до идването на Роналдо бе употребен и като крило, единствен виси с контракт единствено до лятото.

Едно е несъмнено, че на този стадий на " Герена " избират да го задържат най-малко за още едно състезание. Ясно е също, че сега не могат и да му предложат повече пари от тези, на които се радва в този момент. Твърди се, че Миланов е номер 1 по заплата на " Герена " сега. Не е ясно обаче дали без Европа Левски ще бъде толкоз изкушаващ за него, или въпреки всичко ще има едно мислено, с цел да се опитва още веднъж на открито, въпреки и за последно.
 Георги Миланов: Можеше да приключим 2:2 с Лудогорец, няма за къде да се пазим
Георги Миланов: Можеше да приключим 2:2 с Лудогорец, няма за къде да се пазим

Това са най-добре играещите тимове, разяснява той

Другият, чийто контракт изтича през лятото, е Филип Кръстев. Там обаче обстановката е по-сложна, тъй като той се води благосъстоятелност на групата, която дърпа конците в Манчестър Сити и още няколко клуба. " Сините " надали ще могат да го задържат за още един сезон чартърен, в случай че заплата му скочи с още.

Иначе Левски съумя да задържи един от най-обещаващите си млади играчи - Иван Андонов. Вратарят имаше ултиматум да стори това, в случай че не желае да носи стоманен спортен екип до Нова година. Както е известно, той бе чартърен във Фиорентина. Оттам обаче отхвърлиха да го купят, а за похлупак го върнаха и контузен на " Герена ". Целта на италианците бе да го вземат като свободен сътрудник, тъй като до неотдавна бе привързан с Левски единствено до края на тази година.

Очаква се преди Коледа " сините " да се похвалят и с ново попълнение. На " Герена " непременно ще привлекат още един нападател поради висящото състояние на Билал Вари, който надали ще се върне скоро в игра.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР